Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mega Doll Maker 2
sponzorované odkazy

Mega Doll Maker 2

Hrajete online hru Mega Doll Maker 2

Tak u této hry se opravdu zasměješ. Za někollik pár sekund či minutek dokážeš z obyčejné ženy udělat úplně někoho jiného. Změň všechno toto: Skin=pleť, Hair=vlasy, highlights=světla, eyes=oči ATD:) Všeshno sama poznáš. Nebudu prozrazovat vše:)

ovládání hry Mega Doll Maker 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.29 MB • 1498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
My Little Pony Halloween
Hry pro dívky - 11x
Vyzkoušej bezvadnou halloweenskou oblíkačku pro dívky. Tuto hru ocení i nejmenší hráči, protože je opravdu jednoduchá. Tvým úkolem je vybrat parádní strašidelný oblek. Jednotlivé díly oblečení by k sobě měly ladit, ale tvořivosti se meze nekladou.
Barbie Burgers
Hry pro dívky - 961x
Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Model Dressup 147
Hry pro dívky - 5x
Tato selčna si potrpí na luxus a to bezpodmínečně. Když nahlédneš do jejího šatníku, možná se až udivíš, jaké pěkné kousky moderní a cool tam najdeš. Tak je jen na tobě, jaké se ti nejvíce líbí a které jí oblečeš:)
Barbie Red Carpet Dress Up
Hry pro dívky - 8x
Jednoduchá, ale příjemná online hra vhodná hlavně pro milovníky Barbie a her s oblíkáním panenek. Na výběr je opravdu hodně oblečení a doplňků. Samozřejmě nechybí ani možnost upravit Barbie podle své fantazie na milion způsobů.
Obsluha hostů
Hry pro dívky - 2x
Po dlouhé době se u vás zastavyli staří známí a dostali obravský hlad a vy jako paní domu musíte uvařit. Každý z hostů si sám řekne na co má chuť vy to pouze uvařite a donesete ke stolu. Pozor hra je časově omezena.
Movie Dressup 4
Hry pro dívky - 67x
Tak a teď před tebou stojí nejkrásnější princezna ze země ´´Mačkie´´ . Dnes se jde představit svému budoucímu manželovi, současnému nápadníkovi:) Nalevo jsou různé kombinace, kostýmky apod. a na pravo šatky všeho druhu:)
Winter Dressup
Hry pro dívky - 1x
i v zimě ženy chtějí vypadat krásně, nejen, aby se líbily mužům, ale hlavně proto, aby se cítily ve své kůži. Tvým úkolem je tuto krásnou mladou podnikatelku obléci, co nejlépe na dnešní podnikatelský večírek.
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 4x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Foto modelka 1
Hry pro dívky - 3x
Nádherná fotomodelka v nové krásné online hře pro dívky :) Teď jsi se stala její stylistkou a ona musí za chvilinku před fotografa. Nejprve jí zvol topík, pak ji nalič, zvol barvu očí a vyšpekuj ji :)
Cake Shop 2
Hry pro dívky - 7x
Vytvořte chutné a voňavé dortíky pro vaše mlsné a hladové zákazníky. Postupně vydělejte pořádný balík peněz a nechte své podnikání růst. Základném kamenem úspěchu je spokojenost návštěvníků vaší cukrárny.
Lovely Story
Hry pro dívky - 6x
Najděte v této romantické hře veškeré rozdíly mezi obrázky. Tak se do toho dejte. Její láska jde teprve k ní. venku je plno sněhu a tak se přes ten sních musí ke své lásce dostat, ale nic ho nezastaví.
Vymaluj panenku
Hry pro dívky - 1x
Rotomilá online omalovánka. Vybarvi si pěkný obrázek tak, jak chceš ty.Máš na výběr všelijaké barvičky a až završíš své veledílo, lze ho i vytisknout. Věřím, že tě hra nadchne a zabaví. příjemnou zábavu.
Model Dressup 124
Hry pro dívky - 4x
Tahle slečinka si z módy dělá spíše legraci a má vždy skvělou náladu. Její módní výstřelky jsou fakticky peprné. Ale mkdyž do šatníku nahlédneš, tak tam jsou skvělé kousky. Dneska ji oblékni ty!!! :))
Disneyland Spa Day
Hry pro dívky - 2x
Jednoduchá online hra, s kterou si vyhrají zejména nejmenší hráči a dívky. V roli módního tvůrce budete radit s oblečením klientek. V salónu krásy se ujměte zákaznice a oblékněte ji co nejkrásněji.