Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mega Doll Maker 2
sponzorované odkazy

Mega Doll Maker 2

Hrajete online hru Mega Doll Maker 2

Tak u této hry se opravdu zasměješ. Za někollik pár sekund či minutek dokážeš z obyčejné ženy udělat úplně někoho jiného. Změň všechno toto: Skin=pleť, Hair=vlasy, highlights=světla, eyes=oči ATD:) Všeshno sama poznáš. Nebudu prozrazovat vše:)

ovládání hry Mega Doll Maker 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.29 MB • 188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 40
Hry pro dívky - 15x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, (klikni na tričko), změň účes (klikni na vlasy)chystá se na své rande a to snad uznáš,že musí vypadat co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Model Dressup 117
Hry pro dívky - 15x
Tahle slečinka si není v módě zrovna jistá v kramflecích:), ale když se koukneš do jejího šatníku, spatříš skvělé kousky, jen ty správné k sobě poskládat. To je tvým úkolem. Tak utvoř skvělý outfit!
Beauty Maker 7
Hry pro dívky - 20x
Oblékni si v pěkné online hře pro dívky krásnou měsíční slečnu. a to není všechno. Ty ji nejen oblékneš, ale i nasadíš pěkné botičky a krásné vlásky! Snaž se! Příjemnou zábavu. Je to jen a jen na tobě!!
Asley Judd
Hry pro dívky - 27x
Obleč Asley Judd tak aby jí to slušelo. Má ráda volněší oblečení jako například šaty. Potřebuje dokonalé oblečení co se hodí do večerní společnosti. Potřebuje také nejaké přívezky s naušnicemi a střevíce.
Party Makeup 19
Hry pro dívky - 19x
Tohle je pěkná online hra pro malé slečny a není jen poučná a báječná, ale i zábavná:) Takže pěkně popořádku. Nejprve jí nalíčíš obočí, pak oči od řasenky, přez linku, po stíny, pak rty a líčka a nakonec pudr:)
Harry Potter Makeover
Hry pro dívky - 176x
Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Mini Dressup 7
Hry pro dívky - 14x
Krásná online oblíkačka pro dívky. Malá Markétka se chce jít ven projít s kamarádkami a hlavně s jedním chlapečkem ze školky. Tvým úkolem je ji hezoučky obléknout, ať jí to venku sluší:) Tak se dej do toho!
Chelsea Flu Doctor Care
Hry pro dívky - 31x
A jejej... malá Chelsea běhala venku v zimě a trochu se nám nachladila. Co s tím? Musíte s ní k lékaři. A na vás také bude, postupovat podle správných rad a malou holčičku vyléčit. Podaří se vám to bez chyb?
Beauty Maker 77
Hry pro dívky - 10x
Nyní tě čeká nelehký úkol a to ten, že musíš z této obyčejné slečny princeznu! Jde totiž první den do nové školy a chce na první pohled trochu zapůsobit. Oblékni ji, nalič, ošprkuj, učeš. Nakonci čeká její hlavní školní sokyně!
Narozeninový dort
Hry pro dívky - 5x
Narozeniny. Krásný den, náš den. Narozeninový dort k nim neodmyslitelně patří. Již upečený dortík stačí jen překrasně upravit nejrozmanitějšími ozdůbkami od bonbonů přez želatinové kuličky až nejtypičtějším svíčkám. Můžeš napsat i věnování, pak klikni na next a je to:)
Perfect Sweet Wedding
Hry pro dívky - 43x
Tato dívka se velice těší na den, kdy bude mít svatbu. Každý den se dívá do kalendáře a počítá, za jak dlouho to bude. Stále si představuje co bude mít na sobě. Tento den právě nadešel a vy ji musíte pomoct!
Model Dressup 74
Hry pro dívky - 27x
Pěkná online hra pro dívky. Krásná emo slečna chce jít dnes večer na emo večírek, ale potřebuje trošku poradit, co si vzít na sebe. Pomůžeš jí? Já věřím, že ano, tak se do toho dej, krásně ji obleč a uprav a ošperkuj a obuj!
Fairy Dressup 30
Hry pro dívky - 7x
FAIRY je opravdu pěkná holčina v krásné online hře pro dívky. A zde působí opravdu přesvědčivě a upřímně a opravdu neví, co si počít s tolika kousky oblečení v šatníku. Pomoz jí v je trošku zkombinovat!
Cody Dressup 40
Hry pro dívky - 11x
Jsou tu vánoční svátky a CODY se rozhodla, že bude účinkovat na vánoční besídce ve městě. Sedí nad svým vybraným šatníkem, vybraným pro tuto příležitost celý den, ale nemůže se rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí.