Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mini Dressup 22

Hrajete online hru Mini Dressup 22

Krásná mladá slečinka chce jít dnes na karneval za krásnou princeznu či vílu, ba tanečnici. Ale moc se v módě nevyzná, takže potřebuje trošku popostrčit a poradit. Ty to jistě zvládneš jí trochu pomoci.

ovládání hry Mini Dressup 22

myší, viz instrukce ve hře • 0.73 MB • 826x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Style Dressup 6
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu pěkná oblíkačka pro dívky. zde se prolínají nejen různé vkusy a styl, ale styly charakteristické pro určitou zemi. Je to moc pěkné a ty ji moc pěkně oblékni, chce se dnes předvést na plese.
Fairy Dressup 9
Hry pro dívky - 1x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Style Dressup 3
Hry pro dívky - 1x
Krásná barevná roztomilá online oblíkačka pro dívky, které mají rády módu, módní dopňky a prostě styl. Je to jednoduché, stačí pouze kliknout na obleček, který si vybereš a přenést ho na panenku. Snaž se!
Girl make up 4
Hry pro dívky - 1x
Vžijte se do role nějakého úspěšného profesionálního maskéra a zapracujte na vzhledu téhle dívenky. Svěří svoji tvář do vašich rukou, takže si s ní budete moci opravdu vybrat. Samozřejmě máte spousty odstínů a různých barev.
Beauty Maker 9
Hry pro dívky - 1553x
Pěkná online hra pro dívky. Opravdu povedená. Koukni se na šatník této roztomilé dívenky a vzápětí zjistíš, že je trošku sportovně- sexy módní typ. Tak jí krásně oblékni a slaď doplňky. Příjemnou zábavu.
How Does Your Garden Grow?
Hry pro dívky - 2x
Zahrajte si na virtuálního zahradníka v této prima zahradnické online hře. Na vaší cestě za farmářským úspěchem budete získávat znalosti a zahradnické dovednosti. Podívejme se, jak se vám podaří zahradničení.
Photo Model 53
Hry pro dívky - 3x
Tak takhle vypadá mladá dáma, která pečuje o svůj vzhled? Ne ještě ne! Ale až se do díla dáš ty, tak bude vypdat krásně! Klikni na vlasy a oblečení a tím se ti změní, pak ji krásně nalič a ošperkuj, jak nejlépe umíš:)
Beauty Maker 45
Hry pro dívky - 1x
Prvním krokem této online hry pro dívky je, že kliknete na spodní rámeček a můžete se dát do fíla. Radím se kouknout na nápovědu v kolonce HINT. Pak oblékněte tusto slečinku, krásně ji namalujte, ošperkujte a učešte.
Sue meal baking
Hry pro dívky - 1x
Milá slečna Sue si přivydělává v jídelně. Peče tam speciální buchtičky s náplní, které přidává do všech jídel. Vy budete hrát za ni a snažit se v co nejrychlejším čase dělat další, abyste stihli obsloužit všechny.
Best Farm
Hry pro dívky - 1784x
Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.
Model Dressup 155
Hry pro dívky - 5x
Krásná balerýna Markétka jde dnes na ples, který pořádá její firma! Chce zapůsobit a vypadat skvěle! Jak po stránce oblečení, tak účesu, tak i doplňků, botek, kabelek i brýle a pásky jsou důležité! Dej se do toho!
Monster High Real Haircuts
Hry pro dívky - 4x
Perfektní dívčí online hra na kadeřnictví. Tentokrát budou jako vlasaté zákaznice vystupovat hrdinky ze seriálu Monster High, konkrétně Draculaura. Pusťte se do stříhání, barvení, žehlení a dalších úprav vlasů.
Beyonce
Hry pro dívky - 4x
Maskérka zpěvačky Beyonce si zlomila ruku při nehodě a potřebuju naličit a chtěla by nalíčit právě od vás. Kdo by odmítl ja tedy určitě ne a jsem přesvedčen, že vy taky ne tak se do toho dejte a už více nečekejte.
Coffee Shop
Hry pro dívky - 336x
Vyzkoušejte si provoz malé pouliční kavárny. Vrhněte se do víru podnikání a snažte se splnit přání všech kolemjdoucích zákazníků. Dobře promyslete cenu kávy a nákupy surovin, abyste byli stále v zisku.
Cutie Makeover 7
Hry pro dívky - 1129x
Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.