Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini Dressup 2
sponzorované odkazy

Mini Dressup 2

Hrajete online hru Mini Dressup 2

Rozkošná online hra pro obzvlášť mladší dívenky. Zde máš na oblékání rovnou dvě postavičky. Nejprve je musíš svléknout a potom je jen na tobě, jaký pěkný outfit na těch postavičkách vytvoříš:) Dej se do toho!

ovládání hry Mini Dressup 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.12 MB • 1365x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Avie: Christmas Style
Hry pro dívky - 3x
Příjemná online pro dívky s vánočním motivem. Avie má pro vás několik úkolů, za které dostanete nejrůznější věci (oblečení, doplňky, šminky). Cílem je postupně získat všechny předměty, a samozřejmě se také dobře zabavit.
Fashion Style 10
Hry pro dívky - 3x
Nevíš jak se pěkně a stylově obléknout? Zkus najít inspiraci právě v této hře s návrhy jak na léto tak například i na zimu. Nechybí také předlohy moderních ůčesů a překrásných doplňků na krk,uši a podobně.
Model Dressup 145
Hry pro dívky - 3x
Tak je tady podzim a s ním chladnější počasí. Toto je módní návrhářka, ale rozhodla se, že pro tentokrát ji vystřídáš ty a ona ti bude stát modelem. Tak vymysli skvělé oufity. Oblékej, převlékej, obouvej, šperkuj:)
Catherine make up
Hry pro dívky - 1x
Catherine se dneska chce vymódit a je na vás jí s tím náležitě pomoct. Vyberte jí co nejlepší odstín očí, vhodné řasy a celkově z ní udělejte vymóděnou parádnici. Můžete jí přidat i brýle pro moderní vzhled.
Model Dressup 70
Hry pro dívky - 1x
Tahle slečinka je jako vystřižená z knihy BABIČKA od BOŽENY NĚMCOVÉ:) Koukni se na její venkovské, ale i nevenkovské krásné oblečení. A teprve když jí jej oblékneš, zjistíš, jak jí krásně sekne. Tak ji obleč!
The Wizard of Oz Dress Up
Hry pro dívky - 7x
Pěkná pohádková oblíkačka jako stvořená pro kreativní dívky a malé hráčky. Ve hře se vám představí malá čarodějka ze země Oz. Navrhněte jí správný čarodějnický outfit, aby ji to skutečně slušelo.
No No Kiko
Hry pro dívky - 2x
No No Kiko je hra ve stylu Winx klubu - kombinuje zábavné prvky hry Frogger a moderní RPG hry. Vaším úkolem je pomoci Kiko přejít rušnou ulici a objevit tajné uličky. Hra má 5 úrovní, 5 skrytých tajných miniher a velkou porci legrace,
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 8x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Beauty Maker 13
Hry pro dívky - 5x
Tahle malá rozverná slečinka si neví rady, co si dnes obléci na hřistě, kde bude řádit s kamarády. Maminka jí odjela na služební cestu a tatínek, ten si není jistý. ty si však jistě jistá jsi, tak neváhej a oblékej.
Click Five
Hry pro dívky - 4x
Klikni pětkrát bobízí název pěkně online hry. Avšak to by jistě nestačilo. Musíš vždy kliknout na dvě sousední kolečka a to na ty, prohozením nichž získáš minimálně trojici stejných koleček vedle sebe: Pzor běží ti čas:)
Model Dressup 22
Hry pro dívky - 1x
Oblékni malou navinně vyhlížejíci vílu nebo snad andělku. Má ve svém šatníku krásné šatičky jak krátké tak středně dlouhé i dlouhé. Botičky má také moc pěkné a má i mnoho doplňků. Korunky, mašličky apod.
Oblékni si panenku
Hry pro dívky - 10x
Rozkošná online hra pro dívky. Nádherná panenka ,,Barbie,, se chystá na ples a potřebuje poradit s výběrem jednak šatů, ale i účesu. Účes změníš kliknutím na její roztomilý obličejík. Dále můžeš také změnit její čapec, nasadit jí korunku, či naušnice:)
Photo Model 42
Hry pro dívky - 2x
Krásná kovbojka ztracena v Mexiku. Pravda. Snad,ale jen ve filmu. Tahle slečna totiž točí film a její maskérka si odskočila a ty ji musíš teď hned zastoupit. Neboj se, ty to zvládnš, dej se do toho a udělej,c o je v tvých silách:)
Lovely Christmas
Hry pro dívky - 2x
V tomto sluncem projasněným dnem tu máme trochu netypickou oblíkačku, totiž vánoční. Mrkněte na slečnu a vyberte ji nejlepší a nejhezčí oblečení v tématu Vánoce. Na výběr je hodně kombinací.
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 3x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.