Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Wow What a Race! - prima závodění
sponzorované odkazy

Wow What a Race! - prima závodění

Hrajete online hru Wow What a Race! - prima závodění

Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).

ovládání hry Wow What a Race! - prima závodění

myší, viz instrukce ve hře • 1.29 MB • 1003x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Homer Motorbike
Závodní hry - 38x
Pěkná jednoduchá minihra s Homerem, který prohání motorku po Springfieldu. Cestou sbírá jeho oblíbené pivko Duff. Vaším úkolem bude ovládat Homera, aby dojel v pořádku až do cíle a zdolal sedm úrovní.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 513x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 27x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
Smart Racer
Závodní hry - 25x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.
Mobil 1 Track Challenge
Závodní hry - 43x
Nastartujte motory a vyberte si svého řidiče v této pěkné závodní online hře. Projeďte se po stovkách tratí, které vytvořil vývojový tým, ale také desítky hráčů z celého světa. Závody jak se patří.
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 6x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 66x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.
Motoracer Timetrials
Závodní hry - 21x
Vyberte si trať, kterou chcete projet a poté se pusťte do závodění. Vašim úkolem je dojet do cíle jako první a porazit tak své soupeře. Dávejte si velký pozor na bouračky, které Vás celkem hodně zbrzdí. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Motocross Nitro
Závodní hry - 27x
Velmi povedená herní pecka s motorkama a v Unity3D. Vaším úkolem je v bezpečí projet přes celou řadu překážek a tratí. V této verzi hry se můžete projet na zasněžených tratích a užít si trochu adrenalinu.
Offroad
Závodní hry - 46x
Nasedněte do svého rychlého džípu a vydejte se na cestu, kde budete sbírat obrázky s čapkami. Musíte konat opravdu rychle, protože hra je omezena časem. Samozřejmě nesmíte narazit do značek a dalších objektů.
Trackstar - naprosto návyková superhra
Závodní hry - 24x
Jak už název napovídá, Trackstar patří mezi neskutečně návykové online hry. Přitom je to vpodstatě hrozně jednoduché a pitomé :o). Vaším úkolem je ovládat auto co nejvyšší rychlostí a udržet jej na trati. Cestou sbíráte bonusy, kterými prodlužujete časový limit. Čím dále je kurzor od auta, tím rychleji auto jede.
Super Trail
Závodní hry - 19x
V této super hře musíte na motorce přeskakovat různé propasti a hlavně se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si velký pozor, abyste se nikde nevybourali a dostali se tam, kde potřebujete. Snažte se zajet také co nejlepší možný čas.
Foofa Race
Závodní hry - 17x
Tato vtipná závodní hra určitě nezklame ty, co se chtějí pobavit. Své soupeře můžete zpomalovat různými bonusy, které sbíráte na trati. Zajezděte si třeba na měsíci nebo za polárním kruhem.Hra disponuje více auty a bonusy takže se nudit zaručeně nebudete.
Moto Trial Fest 5
Závodní hry - 46x
Skvělá onlinovka s motorkama. Tento již pátý díl přináší řadu novinek a hlavně nové náročné tratě plné nejrůznějších překážek. Jste-li opravdu dobří, podaří se vám zdolat 20 úrovní bez jediného zaváhání.
Redneck Drift 2
Závodní hry - 26x
Výtečná závadoní online hra, ve které půjde o to, kdo první dojede do cíle a komu hlavně vydrží pneumatiky - jako závodník si totiž užijete smyků až až. Snažte se jet co nejrychleji, vyhýbejte se překážkám a nezapomeňte na bonusy. Buďte lepší než protivníci.