Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Wow What a Race! - prima závodění
sponzorované odkazy

Wow What a Race! - prima závodění

Hrajete online hru Wow What a Race! - prima závodění

Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).

ovládání hry Wow What a Race! - prima závodění

myší, viz instrukce ve hře • 1.29 MB • 1327x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
4 Wheel Madness
Závodní hry - 559x
Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.
Farragomate
Závodní hry - 37x
Zábavná online hra pro více hráčů. Běžte a skákejte se svým závodním morčetem a dosáhněte cíle dříve než vaši soupeři. Multiplayer hra pro všechny hráče. Docela chytlavá online hra.
Mars Buggy
Závodní hry - 3x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
hra v Unity3D
Madalin Stunt Cars
Závodní hry - 3623x
Skvělá závoďácká online hra vytvořená v 3D enginu Unity (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Dělejte na trati triky, přidávejte plyn a skvěle se bavte. Hru je možné hrát i jako multiplayer s dalšími hráči.
Horse Racing
Závodní hry - 3700x
Horse Racing je jedna z mála miniher, ve kterých budete ovládat závodního koně. Cíl této závodní hry je jasný - dostat se do cíle jako první. Na trase jsou různé překážky, které překonáte kliknutím (dvojité kliknutí je pro vyšší skok). Nezapomeňte sbírat bonusy a plody ze stromů, které vám dodají potřebnou energii.
Brave Boy
Závodní hry - 23x
Pěkně zpracovaná online hra, ve které se projedete na kole městem. Cestou budete samozřejmě zdolávat celou řadu překážek. Krom překážek na vás budou dotírat i rozzuření psi. Dokážete dojet až na konec k vašmu kámošovi?
hra v Unity3D
GO KART GO ULTRA
Závodní hry - 88x
3D autíčková hra v unity, ve které budete řídit autíčka se zvířátky. Hra tak trochu napodobuje klasické závodní hry s Mariem (Mario Kart). Pokud vyhrajete v závodě, tak se vám odemknou další tratě a postavičky. Můžete hrát také dva hráči na jednom počítači.
Turbo Rally
Závodní hry - 38x
Perfektní a nebojíme se napsat úžasná závodní online hra. Turbo Rally vám nabídne možnost zůčastnit se mistrovství an závodních okruzích, kde se utkáte s řadou zkušených závodníků. Podaří se vám dojet do cíle v určeném čase a na určeném místě?
hra v Unity3D
Drag Race Rush
Závodní hry - 32x
Jednoduchá, ale graficky promakaná závodní gamesa v Unity3D. Vyberte si zpočátku celkem obyčejné auto a utkejte se v rychlostním závodu na ulici. Přesně řaďte, vylepšujte svoji káru a nenechte se předjet.
hra v Unity3D
Desktop Racing Unity3D
Závodní hry - 23x
Zajezděte si v této 3D závodní online hře - projeďte přes papírové klipsy, různé kancelářské pomůcky a předměty. Cestou sbírejte hvězdy, vylepšujte auto a samozřejmě nezapomeňte na triky, které jsou náležitě ohodnoceny.
Lego crosstown craze
Závodní hry - 51x
Super závodní online hra pro všechny kluky. Vrhněte se na dráhu a pořádně sešlápněte plyn, protože soupeři vám vítězství nedarují zadarmo. Na výběr máte několik aut. Závodní hra, jak se patří.
Motorbike Madness
Závodní hry - 24x
V téhle hře nebude rychlost tím prvním a posledním faktorem. Bude také záležet na vaší preciznosti a opatrnosti - kdo by si také užil jízdu na motorce, když si ji celou rozbije? Tak dávejte pozor, šťastnou cestu.
Heli Racer
Závodní hry - 17x
Máte šanci se zúčastnit docela zajímavých závodů. Budete muset porazit své soupeře v závodu helikoptér. Trať, kterou musíte proletět, vede jak ve vzduchu nad zemí, tak i ve vzduchu pod zemí. Moc nebourejte.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 36x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
hra v Unity3D
Lamborghini Hurricane
Závodní hry - 30x
Luxusní závodní záležitost vytvořena v technologii Unity3D. Vydejte se na závodní dráhu a osedlejte rychlý vůz Lamborghini. Nezapomeňte, že ke spuštění hry je nutný plugin Unity3D.