Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Wow What a Race! - prima závodění
sponzorované odkazy

Wow What a Race! - prima závodění

Hrajete online hru Wow What a Race! - prima závodění

Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).

ovládání hry Wow What a Race! - prima závodění

myší, viz instrukce ve hře • 1.29 MB • 461x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Monster Truck Jumper
Závodní hry - 9x
Výborná klučičí online hra s monster trucky na překonávání terénu. Čeká na vás zdolávání terénu plného překážek. Dbejte na pečlivé ovládání, protože karambol znamená konec hry.
Brave Boy
Závodní hry - 23x
Pěkně zpracovaná online hra, ve které se projedete na kole městem. Cestou budete samozřejmě zdolávat celou řadu překážek. Krom překážek na vás budou dotírat i rozzuření psi. Dokážete dojet až na konec k vašmu kámošovi?
Atom Heart
Závodní hry - 614x
Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.
Car Can Racing - závody plechovek
Závodní hry - 22x
Závodní hra Car Can Racing má sice pouze 5 úrovní, ale zato velice těžkých úrovní. Cílem je dopravit závodní plechovku co nejrychleji do dalšího checkpointu. Časový limit je velmi neúprosný, na každý checkpoint máte pouze půl minuty. Hra se ovládá šipkama.
Sulky Riders
Závodní hry - 27x
Zahrajte si tuto příjemnou dostihovou online hru. Na začátku vyberte vhodného koně a žokeje, pak už nic nebrání v tom, abyste se podívali na závodní trať. Vše závisí na vašem umu, jak rychle budete mačkat směrové klávesy (doprava, doleva).
Freeway Fury 3
Závodní hry - 221x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Cats me if you can
Závodní hry - 20x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
Atomic Racer
Závodní hry - 34x
Napínavá závodní hra ve které je vaším úkolem dohnat a zneškodnit každý transport nukleárního nákladu, který můžete jednoduše zničit svou raketou. Přitom však nesmíte příliš bourat a vystřílet všechny vaše střely..
Super Rally Challenge
Závodní hry - 1197x
Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.
Roadtrip
Závodní hry - 47x
Vydejte se na vyjížďku se svým autíčkem. Malý problém je v tom, že cesta je zaplněna nejrůznějšími překážkami. Jejich zdolání a zdárný dojezd do cíle bude vyžadovat velkou dávku pečlivosti, postřehu a hlavně trpělivosti.
hra v Unity3D
Classic Cars 3D Parking
Závodní hry - 59x
Velmi dobrá 3D hra v Unity. Na výběr máte širokou škálu vozidel z 50. let, tedy naprostou klasiku. Cílem je zaparkovat auto na předem určené místo. Dokážete zdolat všechny úrovně a udržet své nervy na uzdě, když se zrovna nedaří?
Dragon Ball Kart
Závodní hry - 45x
V této závodní online hře s postavičkami ze seriálu Dragon Ball budete závodit s dalšími postavami - Goku, Picollo a další hrdinové. Užijte si spoustu legrace při závodění s malými autíčky.
Red Driver 2
Závodní hry - 49x
V této úžasné 3D závodní hře budete mít 4 módy. Závoďte se svým Fordem Mustange nebo Chevy Camaro a staňte se nejrychlejším autem na dálnici. Tak se do toho pusťte a ukažte světu, kdo je tady pan řidič.
Hell Cops
Závodní hry - 18x
V této bezvadné hře usedáte za volant policejního auta. Vašim úkolem je dojet až do cíle a dostat se tak do dalšího kola. Po cestě přejíždějte různá auta a dokonce i chodce. Nic Vás nesmí zastavit ve Vašem úkolu.
Motocross Forest Challeng
Závodní hry - 75x
Bezvadná herní záležitost v podobě závodů motorek na těžkém terénu plném překážek. Pokud si troufáte, nasedněte na výkonnou motorku a ukažte nám své schopnosti. Dokážete porazit protivníky?