Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Wow What a Race! - prima závodění
sponzorované odkazy

Wow What a Race! - prima závodění

Hrajete online hru Wow What a Race! - prima závodění

Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).

ovládání hry Wow What a Race! - prima závodění

myší, viz instrukce ve hře • 1.29 MB • 111x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
18 Wheeler
Závodní hry - 21x
Vaším úkolem je zaparkovat tento náklaďák a to dřív, než vám vyprší časový limit. Používejte pouze šipky a mezerník k zabrždění. Musíte dojet na vyznačené místo na mapě. Dávejte si pozor, abyste nenabourali.
123go
Závodní hry - 8x
Správná simulace motocyklů, jinak také zvaných Superbiků. Rozpalte svůj motor na maximální otáčky a poražte protivníky - nebude to snadné, ale vy to jistě zvládnete. Pokud ve vás dřímá závodnický duch.
Around The World Race
Závodní hry - 31x
Super hra, ve které budete ovládat auto a snažit se co nejrychleji dojet až do cíle. Během cesty sbírejte bonusy a hlavně se snažte dojet bez nehody. Díky nasbíraným penízkům můžete svoje vozítko vylepšovat.
Army Rider
Závodní hry - 17x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 37x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
Milk Run
Závodní hry - 21x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 10x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
hra v Unity3D
Traffic Slam Arena
Závodní hry - 32x
Nasaďte si helmu a svůj oblíbený pár závodních rukavic. A připravte se na třeskutou jízdu plnou lehké brutality a těžké zábavy. Traffic Slam Arena je totiž super hra v Unity3D se špičkovou grafikou a skvělou zábavnou hratelností.
hra v Unity3D
CARX DRIFT RACING
Závodní hry - 23x
Velmi kvalitní demo hra, která vám představí suprovou závodní hru v unity3D. Vyzkoušejte si jízdu v několika rychlých autech na několika okruzích. Na přesné informace o autech a ovládání se podívejte do hry, není to tak náročné. Jinak klasické ovládání je šipkama.
hra v Unity3D
Traffic Talent
Závodní hry - 63x
Tahle závodní online hra je docela zábavná. Budete se muset starat nejen o řízení auta, ale také dodržovat silniční pravidla. Dokážete projet trať bez jediného zaváhání?
Ultimate Drift
Závodní hry - 24x
Ultimate Drift je ultimátní škola smyku, která bude bavit především kluky. Otestujte své schopnosti v této pěkné závodní super hře. Soupeřte s počítačovými protivníky a dosáhněte na první místo.
Truck Monsters
Závodní hry - 15x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Huge Gold Truck
Závodní hry - 20x
Užijte si parádní závod v této hře. Jedete závod proti ostatní automobilům v této jednoduché hře. Hrajte v tomto kariérním módu. Ujistěte se, že vždy skončíte na prvním místě. Nebo v závodě o čas dokončete závod co nejrychleji.
Stickman Freeride
Závodní hry - 15x
Perfektní online hra, ve které zasednete na bmx kolo a vydáte se na trať plnou nejrůznějších překážek. Po menších úspěších můžete svůj bicykl vylepšovat, aby se vám ovládal líp. Dělejte triky a získejte ještě víc peněz.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 8x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.