Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pretty Dressup 5
sponzorované odkazy

Pretty Dressup 5

Hrajete online hru Pretty Dressup 5

Krásná, oblíbená, roztomilá online oblíkačka pro dívky! Kokej na tu nevinně vyhlížející slečinku. Ona je úplně vykulená z toho, co se v dnešním světě nosí. Nauč jí to trošku a oblékni ji , jak nejlépe umíš.

ovládání hry Pretty Dressup 5

myší, viz instrukce ve hře • 0.13 MB • 9x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fashion Style 2
Hry pro dívky - 12x
Máš ráda minisukně polodlouhé sukně, kalhoty legíny šatky nebo mini s kozačkami? Nebaví tě sledovat módní trendy denně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:) Tak je shlédni.
New House 2
Hry pro dívky - 10x
Krásné nové letní sídlo, ve kterém teď na pár týdnů budou bydlet jen dvě slečinky. Jenže chtějí překvapit rodiče, kteří jeli na dovolenou do Egypta. Jenže neví jak, tak se dej do toho a trochu jim pomoz:)
Fairy Dressup
Hry pro dívky - 5x
Oblékni čarodějku Fairy do nádherného oblečení, ať už jako vílu nebo jako čarodejnici. Hlavní je, aby se líbilo tvé dílo tobě. Koukni kolik máš na výběr různého oblečení. O tom se ti jistě ani nezdálo. Příjemnou zábavu!
Mini Dressup 18
Hry pro dívky - 5x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. Je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Winx oblíkačka 2
Hry pro dívky - 7x
Tak tohle je opravdu povedená online oblíkačka pro dívky. Zde můžeš nejen dívku oblékat, jak poznáš podle jejího šatníku, posouvej si ho šipkami vlevo a vpravo, ale jak vidíš tak vlevo si můžeš vybírat i části těla, která upravíš:)
Monster High Real Haircuts
Hry pro dívky - 13x
Perfektní dívčí online hra na kadeřnictví. Tentokrát budou jako vlasaté zákaznice vystupovat hrdinky ze seriálu Monster High, konkrétně Draculaura. Pusťte se do stříhání, barvení, žehlení a dalších úprav vlasů.
Perfect Princess Proposal
Hry pro dívky - 5x
Hezká oblíkačka nejen pro hravé dívky. Princezna v této minihře je opravdu hezká. Avšak k nesmírné kráse ji ještě chybějí rozkošné šaty. Dejte se do díla a připravte pro princeznu nejhezčí kombinaci oblečení.
Photo Model 7
Hry pro dívky - 5x
Báječná online hra pro dívky! Krásná dívenka jde odpoledne na první rande a pochop, chce vypadat skvěle! Pomoz jí v tom díky pestré škále rtěnek, stínů,řasenek, kontaktních čoček a šperků. Příjemnou zábavu!
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 32x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Vogue Girl Dating
Hry pro dívky - 9x
Tato překrásná modelka má dnes vytoužené první rande se zajímavým a hezkým chlapcem. Je na vás, abyste jí poradili nejlepší účes a makeup, aby se v tento pěkný večer všem líbila. Hlavně tedy svému vyvolenému.
Style Decorate 20
Hry pro dívky - 4x
Tohle je moc hezká online dekoračka pro dívky:) Tvým úkolem je krásně uspořádat různé věci, které vidíš vlevo do prostoru:) není to složité a není to žádná soutěž, jediné na čem záleží je, aby se výsledek líbil tobě:)
Beauty Maker 67
Hry pro dívky - 10x
Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.
Paigis Fashion
Hry pro dívky - 6x
No to tu ještě nebylo. Tolik možností, jak ji změnit, jaké oblečení. Takový šatník nemá kdejaká hvězda. Hair (účes, vlasy), tops (trička), bottoms (spodek), pak různé šperky, pásky, prstýnky,...aj. :)
Model Dressup 138
Hry pro dívky - 4x
Tato slečinka nevypadá moc sebevědomě, tak ji prošku pomoz, aby se sebevědomě mohla cítit pomocí jejího tendy moderního oblečení. A to ještě není všechno, ne jen oblečení, ale i obuv, šperky a paruky!!!
Elsa Makeover
Hry pro dívky - 21x
Zdařilá makeover hra s oblíbenou Elsou. Popusťte uzdu své fantazii a uvolněte kreativitu - vytvořte Elze nový účes, vyberte nejlépe padnoucí oblečení a nezapomeňte ani na trendy doplňky. Zkrátka udělejte ze zimní královny překrásnou krasavici.