Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pretty Dressup 5
sponzorované odkazy

Pretty Dressup 5

Hrajete online hru Pretty Dressup 5

Krásná, oblíbená, roztomilá online oblíkačka pro dívky! Kokej na tu nevinně vyhlížející slečinku. Ona je úplně vykulená z toho, co se v dnešním světě nosí. Nauč jí to trošku a oblékni ji , jak nejlépe umíš.

ovládání hry Pretty Dressup 5

myší, viz instrukce ve hře • 0.13 MB • 91x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 14
Hry pro dívky - 3x
Oblékni svou panenku, no řekni, není ona krásná. Jako víla. potřebuje však na dnešek být ještě krásnější, má totiž nejvelkolepější taneční vystoupení za celý život. Pomoz jí, aby mohla vypadat báječně.
African Safari
Hry pro dívky - 28x
Elegantní, sexy, africké krasavice. Blondýnka a černovláska jako den a noc. Tvým úkolem je, jim vybrat tu nejlepší kombinaci z jejich velkolepého šatníku. Lze jim vlasy jak rozpustit, tak i sepnout do ohonu. Klikni pouze na obličej:)
Photo Model 31
Hry pro dívky - 25x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky, ve které se nejen hezky pobavíš, ale i hodně naučíš! Ze světa módy:) Tak se dej do toho, krásně slečnu namaluj, obleč i dej jí doplňky, jak jen ty chceš:)
Dinner Table
Hry pro dívky - 0x
Stań se služebnou v domě bohatých lidí, v pěkné online hře pro dívky. Jde o to, aby jsi na dnešní večer připravila bezvadný stůl pro dvě osoby. Majitelé domu totiž slaví výročí. teď jsou v kině a až se vrátí vše musí být bez chyby!
Barbie Puzzle 2
Hry pro dívky - 10x
Puzzle s barbie u kterých se rozhodně nudit nebudete. Barbie je zde oblečena jako princezna a vy ji musite stihnout poskládat do určitého času. Jestli že nestihnete poskládat všechny puzzle hra pro vás končí.
Funky clothing
Hry pro dívky - 14x
Tahle slečna se chystá na nějaký večírek nebo bál, tak jí zkuste objektivně poradit, které šaty jí budou slušet nejvíce. Dneska se chce totiž všem líbit, takže jí na tom správném výběru velice záleží.
The Flirt - zamilovaný flirtík
Hry pro dívky - 20x
Tito dva zamilovaní lidičkové se poprvé spatřili v hudebním klubu, byla to láska na první pohled. On je blázen do ní, ona naprosto zblázněná do něj. Samozřejmě se chtějí políbit, ale ne tak, aby to někdo viděl. Je to tedy klasická líbací online hra, kterou ocení především dívky.
Model Dressup 33
Hry pro dívky - 20x
Jaro je krásné roční období a slečny se v něm opravdu vyřádí. Tahle slečna by také ráda, ale neví, jak na to! Ty jsi její naděje v tom, že ji pomůžes. Dej se do toho. Příjemnou zábavu. Hezky ji na jaro připrav a obleč:)
Cheesecake Cooking
Hry pro dívky - 32x
Oblíbili jste si hry na vaření? Jednu takovou tu dnes máme. Půjde o recept na výtečný cheesecake. Postupujte podle receptu a snažte se připravit chutný koláč v co nejkratším čase. Dokážete to?
Red dollhouse
Hry pro dívky - 1x
Jistě se najde spousta dívek, které mají rády červenou barvu. Těm se bude určitě líbit i tahle hra. Dostanete svůj vlastní domeček pro panenky, celý laděný v červené barvě a budete ho muset pěkně uklidit.
Model Dressup 65
Hry pro dívky - 12x
Tak tohle je opravdu herní bomba! Neuvěřitelné. Cílem této pěkné online hry pro dívky není pouze obléci slečnu, ani 2 slečny, ale rovnou 2 slečny a chlapce! Není to bomba, tak neváhej a dej se do toho!
Click Five
Hry pro dívky - 5x
Klikni pětkrát bobízí název pěkně online hry. Avšak to by jistě nestačilo. Musíš vždy kliknout na dvě sousední kolečka a to na ty, prohozením nichž získáš minimálně trojici stejných koleček vedle sebe: Pzor běží ti čas:)
Lotus blossom
Hry pro dívky - 7x
Tahle kráska z Japonska se chce dobře nalíčit, tak se snaží vybrat co nejlépe padnoucí makeup, rtěnku, stíny a další líčidla. Zkus jí pomoci se rozhodnout, co jí bude doopravdy slušet. Zaslouží si to.
Cody Dressup 48
Hry pro dívky - 19x
První dojem je nejdůležitější a v této hře hnedka dvakrát. Tato slečna má rande na slepo a chce zapůsobit prvním dojmem. Ty se řiď také heslem dej na první dojem a vyber jí šaty, které tě zaujmou na první dojem.
Party Makeup 14
Hry pro dívky - 3x
Pěkná online hra pro dívky. Možná se divíš, že slečna, která vypadá, že si jde zaplavat ti dala za úkol nalíčit ji. Vše ti vysvěltlím. Její plavecký oddíl si jde totiž nechat udělat stylovou společnou fotku!