Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Snow White
sponzorované odkazy

Snow White

Hrajete online hru Snow White

Je sněhurka a sedm trpaslíku tvá oblíbená česká pohádka? Pak je pro tebe tato online hra pro dívky tím pravým ořechovým. Tvým úkolem je pěkně uspořádat jednu scénu z této pohádky, dej se do toho! Příjemnou zábavu.

ovládání hry Snow White

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 178x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Holiday Park 2
Hry pro dívky - 17x
Tvým úkolem je uspořádat skvělý prázdninový park pro malou Janičku a malého Pepíčka. Nebude to nic snadného možná ti to pár minut zabere, ale výsledek jistě bude stát za všechny prachy, jak se říká :)
Model Dressup 95
Hry pro dívky - 13x
Tahle slčna má exkluzivní kousky oblečení ve svém šatníku, jenže pořádně neví, jak je zkombinovat. Móda ladění oblečení není její silná stránka. Tak jí trchu pomoz v ní chodit a krásně ji obleč, učeš a ošperkuj:)
Fairy Dressup 28
Hry pro dívky - 1x
Koukni na tuhle slečinku§ nezdá se ti nějak zaražená? Nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)tak neváhej a dej se do toho!! Krásně tuto slečinku obleč:)
Model Dressup 125
Hry pro dívky - 23x
Tato slečna se jmenuje KALIE a má sklon se oblékat trochu indickou, japonskou módou. Dnes je na tobě, v jakém modelu vyjde na ulici. Jsou to hezké kousky v jejím šatníku, co říkáš:) Dej se do oblékání.
Foto modelka 2
Hry pro dívky - 29x
No neříkej, že nemůže být krásnější. S tvým jistým talentem určitě ano. Koukni na nepřeberné možnosti, jak ji nlíčit. Rtěnky všech odstínů, stejně jako stíny, styly jak nalíčit řasy, pudry. Šperky. Změň účes kliknutím na vlasy a oblečení kliknutím na tričko. Příjemnou zábavu!
Mini Dressup 11
Hry pro dívky - 22x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Sarah dress up
Hry pro dívky - 3x
Sarah se připravuje na velice důležitou schůzku a potřebuje se na ni řádně připravit. Jednou z věcí, které nelze zanedbat je určitě oblečení. Pomoz jí vybrat něco stylového, co jí bude dobře sedět.
Beauty Maker 29
Hry pro dívky - 7x
Tak tohle je opravdu pestrá hra. Z této slečny můžeš udělat luxusní krasavici a hned v zápětí městskou slečinku, která jde na nákup. Je to jen na tobě. Hlavně se snaž, aby vypadala skvěle. Příjemně se bav.
New House 2
Hry pro dívky - 2x
Krásné nové letní sídlo, ve kterém teď na pár týdnů budou bydlet jen dvě slečinky. Jenže chtějí překvapit rodiče, kteří jeli na dovolenou do Egypta. Jenže neví jak, tak se dej do toho a trochu jim pomoz:)
Beauty Maker 71
Hry pro dívky - 27x
Tak a je to tu opět krásná online hra rpo dívky čeká jen a jen na tebe, až upravíš krasavici roku! Zde se opravdu vyřádíš:) Oblékni, namaluj, zvol účes, zvol doplňky i botky, punčocháče a všechno možné! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Barbie Wedding
Hry pro dívky - 22x
Velice pěkná online hra pro dívky. Před vámi stojí překrásná nevěsta,která potřebuje poradkyni pro outfit na svatbu. A ty jsi ta pravá,co jí může pomoci. Pomoz jí s výběrem nejen svatebních šatů, ale i make-upu, bot a účesu.Užij si mnoho zábavy:)
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 11x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Emma Watson Full Makeover
Hry pro dívky - 30x
Krásná Emma Watson se vám představí v této pěkné dívčí minihře na makeup a oblékání. Zkuste své schopnosti coby maskérka filmové hvězdy. Budete především ladit obličej, ale dostane se i na oblečení.
Model Dressup 92
Hry pro dívky - 345x
Tahle slečna je vedoucí provozu a dnes musí jít na služební schůzku. Jako vedoucí chce trochu zazářit, ale ne zase tolik vyniknout a upozorňovat na sebe. Má rádá módní a pohodlné oblečení. Tak ji obleč.
Model Dressup 29
Hry pro dívky - 1x
Tak tahle slečinka je velice moderní a poslouchá hip hop:) Podle toho se také obléká, ale vcelku má ráda především sportovní oblečení. Tak jí pomoz se na dnešek hezky obléci. Jde s partou na výlet :)