Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Snow White
sponzorované odkazy

Snow White

Hrajete online hru Snow White

Je sněhurka a sedm trpaslíku tvá oblíbená česká pohádka? Pak je pro tebe tato online hra pro dívky tím pravým ořechovým. Tvým úkolem je pěkně uspořádat jednu scénu z této pohádky, dej se do toho! Příjemnou zábavu.

ovládání hry Snow White

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 495x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 117
Hry pro dívky - 15x
Tahle slečinka si není v módě zrovna jistá v kramflecích:), ale když se koukneš do jejího šatníku, spatříš skvělé kousky, jen ty správné k sobě poskládat. To je tvým úkolem. Tak utvoř skvělý outfit!
Fairy Dressup 5
Hry pro dívky - 2x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Fairy Dressup 26
Hry pro dívky - 25x
Fairy za necelých 5 minut čeká její životní šance, jenže její maskérka a stylistka nejsou k zastižení, takže se do jejich práce musíš dát ty! Neboj není to těžké, jen zvol to, co se tobě nejvíce líbí!
Scooter dress up
Hry pro dívky - 28x
Dokonce i obyčejnou na projížďku na koloběžce musí být holka dobře oháknuta, aby upoutala zaslouženou pozornost. Na vás je teď vybrat co nejlepší oblečení na ven, aby sedlo ke koloběžce i venkovní přírodě.
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 51x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Pop Pixie Chatta Dress Up
Hry pro dívky - 29x
Malá kouzelná víla potřebuje pomoc! Sice jí nehoní žádný zlý černokněžník, ale přesto by ráda něčí asistenci. A co že to vlastně tak životně důležitého dělá? Chystá se na důležité setkání, a proto potřebuje perfektně vypadat. Vybírejte z nabídky ty nejlepší možné změny vzhledu, jaké jen dokážete udělat.
Dress A Joyful Girl For Seaside Holiday
Hry pro dívky - 31x
Oblékněte tuto dívku. Po dlouhé době se tato dívka rozhodla odjet na dovolenou a chce si ji opravdu užít. Surfuje, hraje volley ball, jí různá jídla. Vaším úkolem je tuto dívku krásně obléknout.
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 12x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Rebel girl
Hry pro dívky - 10x
Tahle dívka je tak trochu rebel, a podle toho se snaží vždycky oblékat. Myslíte si, že dokážete odhadnout, jaký styl vyznává taková správná výtržnice? Pokuste se o to v téhle zábavné oblékací hříčce.
Beach Kiss - líbání na pláži
Hry pro dívky - 49x
V horkém létě jsou pláže plné davů lidí, kteří jsou neskutečně zvědaví a sledují vše kolem sebe. V této online hře vystupuje zamilovaný pár, který se chce stále líbat. Nesmí je však nikdo spatřit, jinak bude ostuda.
Fashion Style 20
Hry pro dívky - 1x
Máš tmevě hnědé nebo černé vlásky a připadáš si již trochu nudná? nehcceš se stříhat, ale toužíš po změně? Pak je tato online hra pro dívky to pravé ořechové. Máme pro tebe 3 typy. Tak je shlédni a pak se z nich můžeš poučit. Hodně štěstí!
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 42x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
Show staris
Hry pro dívky - 6x
Tahle celebrita se každé ráno rozhoduje, co si vezme na sebe, protože jak jistě víte, v kruhu smetánky prostě nemůžete nosit dva dny po sobě stejné oblečení. V takovém případě by se vám vysmáli, tak zvolte něco originálního.
Photo Model 34
Hry pro dívky - 23x
Krásná mladičká slečinka se chce začít líbit více, než se již líbí. A k tomu jí musíš pomoci. Možná zítra potká chlapce svého srdce a to musí přeci vypadat perfektně, to snad uznáš:) Dej se do toho, příjemnou zábavu.
Model Dressup 14
Hry pro dívky - 32x
Udělej z této malé holčičky trošku dospělejší slečnu. Maminka jí dovolila se malovat, zak se teď lsečna rozhodla, že se bude i pěkně oblékat. Pomůžeš jí? Určitě ano, dej se do toho a půl je hotovo! Příjemnou zábavu!