Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Party v bazénu

Hrajete online hru Party v bazénu

Pěkná online hra pro dívky zaměřena na tvůj postřeh! Vyber si jednu z party. Buď Polliunu nebo Anninu či party Lei a nebo Lili. Vlevo dole se objeví 5 obrázku a všechny jsou sktyty v obrázku, najdi je hraj jinou party.

ovládání hry Party v bazénu

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 482x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Stylová dekorace 15
Hry pro dívky - 11x
Pamatuješ si ještě na perníkovou chaloupku? Na Jeníčka a Mařenku? Tak tady máš všecko ve svých rukách. Perníkovou chaloupku totiž obsadila Jenda s Mařenkou a teď ji chtějí krásně upravit, tak jim trochu pomoz!
Beauty Maker 78
Hry pro dívky - 21x
Tohle není zrovna jednoduchá online hra pro dívky. Zde se musíš opravdu v módě vyznat, ale až se zorientuješ, jistě tě začne bavit. Nejprve klikni na spodní rámeček a můžeš začít:) Pak je to na tobě. Nápověda se nachází v rámečku HINT.
Style Decorate 12
Hry pro dívky - 2x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat teto strašidelný kousek přírody o hellowenu tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé:)
Colouring 19
Hry pro dívky - 32x
Chybí ti , že v naší zemi neslavíme pravý haloween? Nevadí, zde máš alespoň ukázku a pokud máš ráda omalovánky, pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 70
Hry pro dívky - 3x
Tak se dej do toho. Vše je jen a jen na tobě! Na tobě a tvé fantazii a vkusu! Oblékni slečnu do vkusného oblečku, namaluj ji, ošperkuj, dej jí doplňky a zvol super účes. Nápověda v sekci HINT. Příjemnou zábavu!
Koláčková továrna
Hry pro dívky - 35x
Pěkná online hra nejen pro budoucí pekařky. V práci na krásné dortíky se opravdu nebudeš nudit neboť máš mnoho zakázek. Njeprve vykydneš těsto(1), pak uválíš těsto(2), pak dáš polevu(3), potom ozdobíš po stranách(4), pak dozdobíš a zabalíš(5), nakonec tě čeká spokojená zaměstnankyně:)
Model Dressup 49
Hry pro dívky - 23x
Rozotmilá online hra pro dívky:) je velice pěkná neboť ať slečně oblečeš cokoli vždy k tomu najdeš doplňky a boty, které se k danému outfitu hodí! Dej se do toho. je ot jen na tobě! Příjemnou zábavu!:)
Character Designer
Hry pro dívky - 18x
Vytvořte si vlastní ho super hrdinu ve hře s názvem Character Designer. Můžete si nastavit nekolik různých vzhledů a barevného rozlišení jednotlivých částí. Character Designer má opravdu hodně funkcí.
Party Makeup 26
Hry pro dívky - 37x
Roztomilá online hra rpo dívky všeho věku. Naučíš se tady hodně věcí, týkajících se make-upu! Tvým úkolem je slečnu nalíčit. Nejprve ji namaluj obočí, pak ji namaluj linka kolem očí a oční stíny poté řasenku, pudr a rtěnku a líčka:)
Jewelry make up
Hry pro dívky - 11x
Hra, ve které se budou moci do sytosti vyřádit všechny malé umělkyně a parádnice. Vašim cílem bude co nejlépe vyzdobit tuhle dívku, a to pomocí makeupů, zlatých šperků, stínů a ostatních zkrášlovadel.
Barbie Bathroom
Hry pro dívky - 9x
Chceš být architektka? Pak je tato nová pěkná online hra pro tebe to pravé. Koukni se na koupelnu krásné paní domu a musíš ji pomoci. Máš toho mnoho na práci. Jen se koukni, co dnešní žena v koupelně potřebuje:)
Family Restaurant
Hry pro dívky - 32x
Mít svůj vlastní business není nic jednoduchého, obzvlášť při dnešní obrovské konkurenci. Pokud byste ale opravdu chtěli zkuste si to natrénovat na téhle strategické hříčce. Stavíte si svou restauraci a obsluhujete zákazníky.
Mini Dressup 13
Hry pro dívky - 17x
maličká online oblíkačka nejen pro dívky, protože zde nejde o to, aby jsi oblékla dívku, ale chlapečka, neboť i kluci se chtějí líbit, ale těžko ti to dají najevo:ú Tak se dej do tho a oblékej, převlékej!!!
Pilar Colouring
Hry pro dívky - 18x
Krásná online hra. Máš ráda omalovánky. Dej se do toho. Přivítá tě legrační koník a ty můžeš začít. Nejprve si vybarvi koníka, pak pokračuj na jeho kamarádech z farmy. Při vybarvování tě bude doprovázet muzika, jakou si pouští zvířátka na farmě:)
Photo Model 58
Hry pro dívky - 18x
Jéé, svatka to je krásná věc a nejhezčí den v životě. Je důležité vypadat skvěle. Dnes se vdává krásná Maria a chce také vypdat skvěle. ty jsi jediná, která jí může pomoci! Dej se do toho, ať vypadá báječně!