Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Party v bazénu

Hrajete online hru Party v bazénu

Pěkná online hra pro dívky zaměřena na tvůj postřeh! Vyber si jednu z party. Buď Polliunu nebo Anninu či party Lei a nebo Lili. Vlevo dole se objeví 5 obrázku a všechny jsou sktyty v obrázku, najdi je hraj jinou party.

ovládání hry Party v bazénu

myší, viz instrukce ve hře • 0.26 MB • 9x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 4x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Hry pro dívky - 16x
Postarejte se o vzhled studentky ze školy Monster High. Cílem je vyčistit pleť, nanést masku, připravit správné líčení. Cleo musí zkrátka vypadat naprosto bezchybně. Určitě to zvládnete i díky pomoci ve hře.
Girl make up 2
Hry pro dívky - 10x
Zajímavá hříčka pro dívky, který vás může zabavit na dlouhé zimní večery. Dostanete dívku, kterou můžete nalíčit, nebo si na ní jenom zkoušet různé barevné kombinace a odstíny podle své chuti a přání.
Fairy Dressup 11
Hry pro dívky - 8x
Krásná FAIRY je opravdu všude! V této online hře pro dívky se zrovna nachází pod vodou a rozhodla se , že si za svého muže vezme vodníka. Tak se chystá na svatbu, ale pořád neví, co si obléci, tak jí poraď!
Kim Possible 2
Hry pro dívky - 66x
Jednoduchá online hra s Kim Possible. Je to střílečka, ve které budete trefovat všechny nepřátele, kterých je neskutečně velký počet. Jakmile překonáte prvotní lehkou úroveň, tak se na vás pohrnou nepřátele ze všech stran.
Lisa dress up
Hry pro dívky - 7x
Dokaž, že máš umělecký vkus a vyber malé Lise oblečení, které jí nejvíce padne. Ona se totiž chystá jít se projít ven a chce, aby se za ní každý otočil. Tak se toho neboj a zvol co nejstylovější kombinaci.
Beauty Maker 18
Hry pro dívky - 15x
Tak a je tu, pěkná online hra pro dívky. Zde si opravdu užiješ vše, co se týká módy a vzhledu. Nejprve tě čeká stylové oblečení, poté krásné líčení, potom suprové účesy a nakonec všechno slaď doplňky!
Model Dressup 172
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je velmi pozoruhodná hra. Nejprve stiskni zelený lístek. Pak už se dej do práce. Před tebou sice stojí oblečená sebejistá žena, chystající se na schůzi, ale ty si s ní pohraj a dej jejímu outfitu trochu šťávy:)
Beauty Maker 70
Hry pro dívky - 5x
Tak se dej do toho. Vše je jen a jen na tobě! Na tobě a tvé fantazii a vkusu! Oblékni slečnu do vkusného oblečku, namaluj ji, ošperkuj, dej jí doplňky a zvol super účes. Nápověda v sekci HINT. Příjemnou zábavu!
Barbie Winter 2
Hry pro dívky - 24x
Velice pestrá hra ve které můžete barbie obléknout do několika různých šatů. Nechybý také různé doplňky mezi které patří přívězky, rtěnky ba dokonce i změna účesu. Můj vlastní názor na tuto hru je velice příznivý.
Cyber Chatons
Hry pro dívky - 4x
Toto je velmi rozomilá online hra pro dívky. Pokud máš ráda domácí mazlíky a obzvláště kočičky, jistě si hravě poradíš i s touto hrou. Tvým úkolem je co nejlépe se postarat o kočičku co se týká zábavy, potravy i citů.
Tom and Jerry
Hry pro dívky - 15x
Jery to nikdy neměl snadné, to je pravda, ale zde si můžeš zvolit, zda to nebude mít snadné TOM nebo JERRY, je to na tobě. Jerry musí sehnat jídlo bez ůderu od Toma a Tom musí zasáhnout proti němu míčky!
Beauty Maker 36
Hry pro dívky - 14x
Bláznivá slečna s bláznivým šatníkem pořebuje poradit co a jak. Přesněji řečeno, co a jak na sebe, aby se zalíbila svému idolu. Tvým úkolem je pěkně ji obléci, namalovat, učesat a dát doplňky. Nápověda viz rámeček HINT.
Kitchen make 3
Hry pro dívky - 12x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
Pet Dressup 5
Hry pro dívky - 6x
Velice rozkošná oblíkačka pro pejska. Můžeš mu obléci pěkné trikotky, pěkné sluneční i jiné brýle. a pak uspořádat, kde bude sedět, kde bude mít jídlo chladící box apod. Sice to bude pár minutek trvat, ale výsledek stojí za to.