Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Trampoline - zaskákejte si
sponzorované odkazy

Trampoline - zaskákejte si

Hrajete online hru Trampoline - zaskákejte si

Zaskákejte si na trampolíně v této pěkné superhře. Ze začátku doporučuju projít všechny lekce tutoriálu. Poté budete skákat jako šampioni. Hra Trampoline se ovládá mezerníkem a šipkama.

ovládání hry Trampoline - zaskákejte si

myší, viz instrukce ve hře • 0.14 MB • 386x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Dirt Bike
Sport - 10x
Online hra Dirt Bike je velmi povedená a hlavně hodně návyková. Vaším úkolem v této hře bude překonat všechny překážky v co nejlepším čase, aniž byste spadli z motorky. Zpočátku je hra poměrně těžká, ale po chvíli cviku to jde snadno. Hra se ovládá šipkama.
Jungle Bowling
Sport - 19x
Bowling se v posledních letech prosazuje na čelní pozice mezi oblíbenými sporty a jeho popularita je taková, že vznikají i počítačové hry s bowlingovou tématikou. Jednou z nich je i Jungle Bowling, kde, jak již název napovídá, si vyzkoušíte bowling v nebezpečné přírodě. Hra stojí za vyzkoušení, protože se jedná o zajímavý nápad, kde si zahrát bowling.
Island minigolf
Sport - 1053x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
Mini Sports Challenge
Sport - 40x
Zahrajte si tuto parádní gamesku, ve která na vás čeká několik sportovních disciplín. Jako první přijde na řadu běh. U této akce musíte být 6x první, čímž se vám zpřístupní další sportovní závod.
Baseball
Sport - 30x
Zahrajte si slavný americký sport. Online hra má dvě varianty. V první se musíte pokusit odpálit míček co nejdále a získat tak potřebné body. Ve druhé se musíte snažit co nepřesněji trefit míček na vyznačené místo.
Marathon - zahrajte si na Zátopka
Sport - 4x
Hra Marathon otestuje vaše fyzické schopnosti, a také kvalitu vaší klávesnice)). Zaběhněte úsek 100, 500 nebo 1000 m jak nejrychleji můžete. Ale nezapomeňte se v cíli zastavit...
Cannon Basketball
Sport - 36x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Tiny Hawk
Sport - 24x
Autoři hry Tiny Hawk si pro hráče připravili celkem zajímavý počet úrovní. Vyzkoušet si jich můžete na tři desítky. Již název napovídá, že se jedná o parodii na slavného skateboardového jezdce Tony Hawka. Také si vezmete na starost jízdu na prkně a přitom se musíte pořádně ohánět, abyste sebrali všechny bonusy.
Super Slugger
Sport - 33x
Luxusní sportovní herní pecka. Zahrajte si na mistra baseballu a pokuste se odpálit míček co nejdále a co největší silou. Dobře se soustřeďte, sledujte míček a ve správný moment jej odpalte. Bude to homerun?
Sports Heads Cards Soccer Squad Swap
Sport - 22x
Další pokračování herní série Sports Heads se tentokrát odehrává v trochu jiné rovině. Jedná se totiž o pěknou karetní hru, kde dostanete k dispozici určitý počet karet s obrázky a jmény hráčů, přičemž každý hráč má své číselné hodnocení. Utkáváte se s protivníkem a snažíte se vytáhnout kartu s vyšší hodnotou.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 43x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
World Boxing Tournament 2
Sport - 39x
Druhý díl kvalitní sportovní hry, ve které se budete snažit vyboxovat titul šampiona v boxu. Zvolte si jednoho ze čtyř boxerů a vrhněte se hned do ringu. Zasaďte několik zničujících úderů a vyhrajte.
Twisted Tennis - výborný online tenis
Sport - 49x
Moc pěkně zpracovaný online tenis ve flashi. Nejprve si vyberete svého hráče, dále hřiště a už se vydáváte na turnaj. Ovládání hry je velice snadné, i samotná hra je poměrně dobře hratelná, takže vás zabaví na pěkně dlouho. Doporučujeme spouštět hru ve větším okně.
Shadow Factory
Sport - 23x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Panda Golf 2
Sport - 41x
Panda Golf 2 je velice jednoduchá, ale také skvěle hratelná minihra. Jedná se o jistou podobu golfu. V každé úrovni musíte míček dostat do jamky s co nejmenším počtem úderů. Jak se provádějí samotné údery do míčku, je pěkně zobrazeno v nápovědě.