Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Battle Garden - masivní akční superhra
sponzorované odkazy

Battle Garden - masivní akční superhra

Hrajete online hru Battle Garden - masivní akční superhra

Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.

ovládání hry Battle Garden - masivní akční superhra

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 1279x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Aggressive attack
Akční hry - 25x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Fear Unlimited
Akční hry - 26x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Pico
Akční hry - 22x
Tajemný čaroděj Allucardis hodlá pomocí své mohutné armády ovládnout svět. Pouze jedna osoba mu v tom může zabránit - udatný bojovník Pico. Podaří se mu to s vaší pomocí?
Zombie Waster
Akční hry - 58x
V této hře se vžijete do role pracovitého farmáře, jehož farmičku napadly krvelačné zombie. Vrhněte se do bitvy a ničte jednu zombie za druhou. Ovšem pozor na civilisty, kteří se do akce trochu přimotaly.
Destructotruck
Akční hry - 1182x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
Commanders Sister
Akční hry - 31x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Sonny
Akční hry - 5x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
Super Fighters Rampage
Akční hry - 35x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Gang Blast
Akční hry - 13x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 32x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Madness Accelerant
Akční hry - 24x
Vaším úkolem v této drtivé střílečce je probojovat se skrz hordy nepřátelských jednotek a poté zabít zlého klauna. Hra se ovládá šipkama, útok je A, skok S, změna zbraně D. Docela masakrózní gamesa, která stojí za zkoušku.
Boys vs Girls
Akční hry - 22x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Zombie Safari
Akční hry - 33x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
Super Ninja Strike
Akční hry - 5x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
10800 Zombies
Akční hry - 38x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.