Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Battle Garden - masivní akční superhra
sponzorované odkazy

Battle Garden - masivní akční superhra

Hrajete online hru Battle Garden - masivní akční superhra

Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.

ovládání hry Battle Garden - masivní akční superhra

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 1441x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mad Skulls
Akční hry - 15x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
Ooni Battle 2
Akční hry - 42x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
The Sniper
Akční hry - 49x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Missing Duckling
Akční hry - 41x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Zombotron
Akční hry - 51x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Momentum Missile 2
Akční hry - 3x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
hra v Unity3D
Contra: After the Credits
Akční hry - 33x
Hledáme hráče, který má skutečně silný žaludek a nezalekne se žádné nebezpečné kreatury. V této hře na vás totiž čeká nefalšovaná akční řežba. Zničte všechny nepřátele a probojujte se až do konce. Hra je v Unity.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 29x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 24x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 48x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Tailspin
Akční hry - 14x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Counter Strike De Untecs
Akční hry - 43x
Procvičte se ve střílení z vaší pistole. Je to cvičení na náhodné nepřátele ve dvou scénach na mapě De Untecs. Používejte vaší myš k tomu, abyste úspěšně zaměřili a nepřátele odstřelili.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Load Up and Kill
Akční hry - 38x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Prehistoric 2
Akční hry - 22x
Pokračování velice výborné hry z pravěku - Prehistoric. Ovládáte malého dinosaura po pravěké světě a zažíváte dobrodružství, jaké dnešní doba prostě nemůže poskytnout. Všude samé nástrahy, které musíte překonat.