Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Battle Garden - masivní akční superhra
sponzorované odkazy

Battle Garden - masivní akční superhra

Hrajete online hru Battle Garden - masivní akční superhra

Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.

ovládání hry Battle Garden - masivní akční superhra

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 136x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Epic War
Akční hry - 2x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
King Of Fighters Wing
Akční hry - 32x
Bojujte proti protivníkovi. Hra je velice podobná hře Tekken. Na začátku máte ukázáno, jaké tlačítko jsou pro bojování určená. Vyberte si hlavně jazyk angličtina, protože hra je primárně navržena pro čínu.
Just Shoot - prostě střílečka
Akční hry - 37x
Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 28x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
Stoneage Blast
Akční hry - 13x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Frozen Islands
Akční hry - 21x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
10800 Zombies
Akční hry - 21x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 1x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Azul Baronis
Akční hry - 2x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Super Defence
Akční hry - 22x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.
Ninjaman
Akční hry - 25x
Výborná akční hra, ve které se v roli neohroženého ninji utkáte s nepřátelskými bojovníky. Postavu ovládáte šipkama. Další ovládání je pěkně popsáno přímo ve hře.
SWAT Tank
Akční hry - 21x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
Decision
Akční hry - 18x
Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vás budou snažit zabít. Nenechejte se zabít a pokuste se tady přežít. Všichni nepřátele na vás budou přicházet ze všech stran. Zaměňte si po čase zbraně a vystřílejte je v této super hře.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 1x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.
Gear of Defense 2
Akční hry - 29x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.