Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Battle Garden - masivní akční superhra
sponzorované odkazy

Battle Garden - masivní akční superhra

Hrajete online hru Battle Garden - masivní akční superhra

Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.

ovládání hry Battle Garden - masivní akční superhra

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 1509x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mafia Revenge
Akční hry - 38x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
Pedestrian Killer
Akční hry - 12x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
hra v Unity3D
Stealth 3D
Akční hry - 30x
Zajímavá, ovšem poněkud brutální, adventura vytvořená v oblíbeném 3D enginu Unity. V roli mladého muže Cantuse budete prožívat dechberoucí dobrodružství společně s tajemnou ženštinou jménem Maris.
Furry Fighter
Akční hry - 23x
Vžijte se do role kočky, která se právě vydává do boje v ulicích. Dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených koček podle barvy, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Poté už se objevíte v tréninku, kde vás základy naučí velký mistr. Po absolvování tréninku nebo jeho přeskočení obdržíte několik bodů schopností a můžete se vydat vstříc nepřátelům.
Thug
Akční hry - 33x
Vydejte se do pouličních šarvátek s hrou Thug. Dostanete se do opravdu nebezpečných střetů s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Boje probíhají ve čtvrti, kde byl váš domov, a proto se rozhodnete, že si svůj domov vybojujete pro sebe. Dejte se na pochod a zaútočte na každého, kdo by se vám postavil do cesty.
Barbarian
Akční hry - 25x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Prehistoric Shark
Akční hry - 32x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
Pit Dwellers - zneškodněte příšery
Akční hry - 255x
Horníci v jedné šachtě zaznamenali podivné zvuky, krátce poté byl s nimi přerušen kontakt... Jak sami poznáte, v šachtě se nacházejí pekelné příšery. Vaším úkolem je je všechny zničit. Na pomoc máte laserovou pušku. Snažte se nestvůry trefit do hlavy, za což je více bodů. Hra Pit Dwellers se ovládá myší.
Blade Rampage
Akční hry - 26x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Stealth hunter
Akční hry - 5x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Sift Heads
Akční hry - 42x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.
One Button Vania
Akční hry - 30x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
Stealth Hunter 2
Akční hry - 28x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.
Mad Day
Akční hry - 2595x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.
Counter Strike M4A1
Akční hry - 28x
Musíte pozabíjet všechny nepřátele, abyste se dostali do další úrovně této hry! Tak se do toho dejte a ukažte světu, kdo je tady zabiják. Je to na způsob counter striku, proto se tato hra i tak nazývá.