Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 3934x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Apartment Match
Postřehové hry - 1650x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Tuk-Tuk Taxi Dash
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si na řidiče taxi v jednom velmi rušném městě. Vaším úkolem bude přijet ke klientovi a dovézt ho na místo, kam si bude přát. Důležité je jet rychle, avšak zároveň dávat pozor na provoz a na pravidla.
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 27x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
fall down
Postřehové hry - 4x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Chicken Head Dinner
Postřehové hry - 26x
Šílená postřehová hra Chicken head dinner dokonale otestuje vaši schopnost rychlého klikání a nezřízeného sekání hlav nebohé drůbeže...)
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 272x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 55x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 50x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Kill Mosquito
Postřehové hry - 4x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 53x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 18x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 34x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Ice Breaker
Postřehové hry - 11x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
Fireworks
Postřehové hry - 289x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.