Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 3719x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Skullette Matching
Postřehové hry - 50x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 23x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 87x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
The Locked Room
Postřehové hry - 74x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
Pinboliada
Postřehové hry - 14x
Zničte hada s barevných kuliček. Vystřelujte do něj další kuličky a to tak, aby jste spojili tři kuličky stejně barvy a ony vám mohli zmizet. Nenechte hada dojít do samotného konce. Sbírejte bonusy, které vám hru usnadní.
Pandenomium
Postřehové hry - 44x
Tato bláznívá hra vás zavede do světa, ve kterém budete muset sbírat sladké koláčky. Při tom si musíte dávat pozor na nášlapné miny a také padající kostky. Dokážete ve hře vydržet do konce a získat ten největší koláč?
Bomb It 2
Postřehové hry - 32x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
Mystic India Pop - super Zuma hra
Postřehové hry - 71x
Pěkná verze velice oblíbené postřehové super hry Zuma. Tentokrát je v hlavní roli slůně, které se snaží spojit vždy alespoň tři míčky stejné barvy. Odstraňte míčky dříve než se dokutálejí do konce bludiště.
Valentiner
Postřehové hry - 30x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 38x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 80x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Gold Miner Special Edition
Postřehové hry - 60x
Další verze velmi oblíbené a skvěle hratelné online hry Gold Miner. Opět budete hrát za zlatokopa, který se snaží získat zlato ukryté v zemi. Ve hře nepůjde jen o váš postřeh, postavičku zlatokopa můžete vylepšit různými bonusy.
Puzzle Prince
Postřehové hry - 37x
Pěkně originální spojení klasické bejeweled hry a bojovky. Hledejte vždy alespoň tři stejné krystaly a postupně doplňujte karty pro vašeho bojovníčka. Dokážete rychle hledat trojice a nahrát nejvyšší skóre?
Bubble Fleefies
Postřehové hry - 37x
Pěkná oddychovka v oblíbeném tématu Spoj tři. Cílem je odstranit z hrací plochy všechny barevné kuličky. Musíte velmi dobře mířit a rychle vystřelovat kuličky. Snažte se spojovat vždy alespoň tři kuličky stejné barvy.