Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 3529x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Pandenomium
Postřehové hry - 44x
Tato bláznívá hra vás zavede do světa, ve kterém budete muset sbírat sladké koláčky. Při tom si musíte dávat pozor na nášlapné miny a také padající kostky. Dokážete ve hře vydržet do konce a získat ten největší koláč?
Psychic Arrow
Postřehové hry - 25x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
Spiderman Villains
Postřehové hry - 42x
Pěkně zpracovaná online hra se Spidermanem. V této hře využijete svůj postřeh při vystřelování pavučin na vaše protivníky. Ale pozor! Mezi nepřátelskými postavičkami se občas objeví i vaše láska Marry Jane, tak ji neubližte.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 276x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Monkey Treasure
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol v každém ševelu vysbírat všechny poklady, které jsou rozprostřeny pod mořskou hladinou dříve, než Vás dostanou piráti. Během každého kola sbírejte bonusy a bomby, které Vám pomohou při boji s nepřítelem.
hra v Unity3D
Balance Fight
Postřehové hry - 1392x
Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?
Crazy Bomb
Postřehové hry - 26x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
Bubble Mix
Postřehové hry - 64x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Fish Tales 2
Postřehové hry - 33x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?
Crazy Flip
Postřehové hry - 49x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Hanger 2
Postřehové hry - 16x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Wheels of salvation
Postřehové hry - 6x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Call of Atlantis
Postřehové hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Mili and Tary
Postřehové hry - 16x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Duck Life 4
Postřehové hry - 32x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.