Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 2711x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Fruiti Blox
Postřehové hry - 18x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
Hammer Plus - zatloukání hřebíků
Postřehové hry - 36x
Zatloukáte rádi hřebíky? Myslíte si, že jste v tom dobří? Online hra "Hammer plus" vás možná trochu vyvede z omylu... Zatloukání hřebíků totiž v této superhře není zrovna lehké. Je důležité odhadnout sílu a hlavně se rovně trefit :).
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 61x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
Gen
Postřehové hry - 18x
Vašim úkolem v této hře je dopravit malé zelené kuličky do modré buňky. Musíte si však dávat pozor na nástrahy, které na Vás v jednotlivých kolech čekají. Klikněte na zelené kuličky a doveďte je do cíle.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Penguin diner
Postřehové hry - 609x
Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?
Hit Crazy Frog
Postřehové hry - 15x
Ošklivý žabák Crazy Frog byl velmi populární zhruba před dvěma lety. Pro mnohé je Crazy Frog ztělesněním kýčovité laciné hudby. Pokud ani vy nemáte Crazy Froga rádi, můžete ho v této minihře odstřelit, a to pěkně daleko ;-). Hru ovládáte klikáním - prvním kliknutím se žabák odrazí a druhým vystřelíte.
Ledoping - chytlavé pinkání
Postřehové hry - 16x
A do třetice hra od Algidy. Tentokrát je to velice chytlavá hra s jednoduchým zadáním - musíte udržte skákající míček na pálce.
Super tramp
Postřehové hry - 3x
Zábavná hříčka, ve které si zaskáčete s míčem na trampolíně. Neskáčete ale jen tak pro radost, musíte sebrat všechny hvězdičky, ve všech neuvěřitelných padesáti levelech. Nebude to ale snadné, postupně se objeví překážky.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 4x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Turkey to go
Postřehové hry - 23x
Výborná bláznivá hříčka, která vás rozesměje i zabaví. V roli zlehka šíleného krocana budete sbírat peříčka, která létají všude kolem. Pokud uvidíte kukuřici, seberte ji též, krocan ji totiž obzvláště rád.
Mental Training - Visual Challenge
Postřehové hry - 27x
V této gamesce vás čeká trénink mentálních schopností. Pokud máte dobrý postřeh a rychlý úsudek, tak se bez čekání pusťte do hry a zkuste pěkně těžké úkoly. Hra je opravdovou výzvou pro všechny hráče online her.
Crazy Tracker
Postřehové hry - 12x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Crown Jewels
Postřehové hry - 40x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.