Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 4895x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 20x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.
Rapidly Math
Postřehové hry - 16x
Jednoduchá, ale o to více návyková matematická online hra. Vaším úkolem je co nejrychleji zapsat výsledek početního příkladu. Soustřeďte se, zapněte mozek na plné obrátky a otestujte své schopnosti.
New Year Night
Postřehové hry - 39x
Zahrajte si za čínského draka v této skvělé postřehové hře. Vašim úkolem je ničit lampióny, které létají kolem Vás. Ze začátku se Vám bude hra zdát jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Gung Ho - šéfem v továrně
Postřehové hry - 36x
Zahrajte si na šéfa v této originální online hře. Vaši podřízení v továrně se rádi flákají a semtam si i zdřímnou. Tomu musíte zabránit tím, že do spáče pustíte menší elektrický impulz :). Pracovníky musíte neustále hlídat, aby produktivita neklesla pod 60%. Hra Gung Ho se ovládá myší.
Good Game Poker
Postřehové hry - 43x
Neškodná, ale zato velmi chytlavá karetní hra Poker. Tentokrát se jedná o multiplayer verzi, ve které budete soupeřit s hráči z celého světa. Pokud máte rádi poker, oblíbíte si i tuto bezpečnou online hru.
Snow Queen 4
Postřehové hry - 72x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
Beer Tapper Gone Wild
Postřehové hry - 17x
V jedné opuštěné hospůdce kdesi v Tijuaně panuje u hostů pěkná žízeň. Vy, v roli výčepního, musíte hbitě obsluhovat obtloustlé paničky, kterým ze všeho nejvíc chutná právě onen zlatavý mok. Po zvládnutí jedné vesnice postupujete dál... až... však uvidíte sami. Hra se ovládá mezerníkem a klávesami A, S, D, W. Nezapomeňte rychle čepovat, sbírat bonusy a prázdné půllitry.
Belly Bag Bonanza
Postřehové hry - 28x
Poměrně zábavný herní kousek. Hlavní postavička vás žádá o pomoc při sbírání kamarádů. Vaším úkolem bude rozmístit herní prvky tak, aby postavička překonala všechny překážky. Podaří se vám projít hrou až na konec?
Kill Mosquito
Postřehové hry - 4x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 27x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 26x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 43x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
Apartment Match
Postřehové hry - 2023x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
DanceStar Party Time
Postřehové hry - 29x
Připravte se dobýt taneční parket. Čeká vás totiž báječná taneční super hra Dancestar Party. Projděte všechny úrovně a nacvičte si taneční pohyby a postřeh na všechny diskotékové písničky.