Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dinner at Romeo

Hrajete online hru Dinner at Romeo

V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).

ovládání hry Dinner at Romeo

myší, viz instrukce ve hře • 1.17 MB • 44x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
Postřehové hry - 35x
Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.
Rotavios
Postřehové hry - 46x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Calaveras
Postřehové hry - 21x
Jednoduchá postřehovka na spojování tří stejných objektů. Cílem je posouvat lebky tak, abyste vytvořili vedle sebe tři se stejnou barvou. Hra nabízí dost úrovní, které se postupně stávají tvrdým oříškem, ale pokud na to máte, budete úspěšní.
Hledání slovíček
Postřehové hry - 42x
Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.
Penalty Fever
Postřehové hry - 21x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Ballance Ball - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 18x
Člověk se až diví, jak málo stačí k báječné zábavě. V tomto případě se dlouho neodtrhnete od minihry Ballance Ball, ve které hraje hlavní roli prkénko a kuličky:).
Brave Run
Postřehové hry - 35x
V této pěkné hře se seznámíme s princeznou Meridou, která vám může být povědomá z pohádky Rebelka. A o co ve hře půjde? V roli Meridy se snažte uběhnout co nejdále a při tom překonávat všechny překážky.
Reverse
Postřehové hry - 22x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 24x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Pinboliada
Postřehové hry - 12x
Zničte hada s barevných kuliček. Vystřelujte do něj další kuličky a to tak, aby jste spojili tři kuličky stejně barvy a ony vám mohli zmizet. Nenechte hada dojít do samotného konce. Sbírejte bonusy, které vám hru usnadní.
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 43x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 17x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 19x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Square Assembler
Postřehové hry - 46x
Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?
Fruit Ninja
Postřehové hry - 39x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!