Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Ball Revamped 5 - Synergy
sponzorované odkazy

Ball Revamped 5 - Synergy

Hrajete online hru Ball Revamped 5 - Synergy

Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Ball Revamped 5 - Synergy

myší, viz instrukce ve hře • 4.39 MB • 1037x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Photo King
Postřehové hry - 5x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Popping Ghosts
Postřehové hry - 3941x
Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 1x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Base Jumping
Postřehové hry - 2x
Base Jumping je zábavná obdoba parašutismu. Společně se třemi soupeři se pokusíte snést z oblak na zem jako první. Pokud vyhrajete ligu, postupujete do další. Po páté úrovni vás čeká nejtěžší souboj s Králem. Dokážete správně načasovat start a vypuštění padáku?
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 2x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Fish eat fish
Postřehové hry - 2x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Rolling Angry Birds
Postřehové hry - 2x
Poměrně jednoduchá postřehová online hra se známými ptačími hrdiny Angry Birds. Pusťte se do hry a snažte se vyrovnávat rovnováhu na otočné ploše a přitom ještě sbírejte růže.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 3x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Ledoping - chytlavé pinkání
Postřehové hry - 2x
A do třetice hra od Algidy. Tentokrát je to velice chytlavá hra s jednoduchým zadáním - musíte udržte skákající míček na pálce.
Falafel king
Postřehové hry - 8x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Crown Jewels
Postřehové hry - 3x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
Penalty Fever
Postřehové hry - 28x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Ice Block
Postřehové hry - 12x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 1x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Stumped
Postřehové hry - 2x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.