Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Ball Revamped 5 - Synergy
sponzorované odkazy

Ball Revamped 5 - Synergy

Hrajete online hru Ball Revamped 5 - Synergy

Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Ball Revamped 5 - Synergy

myší, viz instrukce ve hře • 4.39 MB • 83x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Multi Tasking
Postřehové hry - 1x
Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.
Popping Ghosts
Postřehové hry - 87x
Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.
Wheels of salvation
Postřehové hry - 0x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 1x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Galactic Tennis
Postřehové hry - 0x
Výborná hra, která nabízí i možnost multiplayeru, takže si budete moci zahrát taky proti například kamarádovi. Jde o tennis, který je laděn do velice futuristického designu. Zábava na předlouhé hodiny.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 2x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 2x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.
Death to ninja
Postřehové hry - 3x
Zajímavá postřehová hříčka, ve které hrajete za japonského nindža bojovníka. Vrháte svoje dýky proti nepřátelům, kteří se přibližují. Máte ale čas pouze do té doby, než vás zabijí svým mečem, když se přiblíží dostatečně blízko.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 3x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Ducks Match
Postřehové hry - 2x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 0x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
Araneo
Postřehové hry - 4x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Sushi Restaurant
Postřehové hry - 2x
Pokud jste dosud neochutnali výborný pokrm Sushi ze syrových ryb, ani v této hře se vám to nepodaří. Nicméně alespoň si můžete zahrát superhru, ve které vás porce sushi pěkně potrápí. Snažte se řadit za sebe stejné druhy sushi...
Algar
Postřehové hry - 0x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
Park My Trailer
Postřehové hry - 0x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.