Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Ball Revamped 5 - Synergy
sponzorované odkazy

Ball Revamped 5 - Synergy

Hrajete online hru Ball Revamped 5 - Synergy

Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Ball Revamped 5 - Synergy

myší, viz instrukce ve hře • 4.39 MB • 303x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 1x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Save Me 2
Postřehové hry - 3x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Dress my Baby
Postřehové hry - 1x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Traffic Cash
Postřehové hry - 5x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Top that deux
Postřehové hry - 1x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Crazy guitar
Postřehové hry - 1x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Equilibrium
Postřehové hry - 2x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyzkoušet si, jakou máte rovnováhu a jak dlouho se dokážete udržet na monokolce, která jezdí pouze po lanu. Musíte si dávat pozor na různé nástrahy, které na Vás čekají, ale také sbírat různé bonusy.
Breakit 4
Postřehové hry - 5x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
Tuk-Tuk Taxi Dash
Postřehové hry - 1x
Zahrajte si na řidiče taxi v jednom velmi rušném městě. Vaším úkolem bude přijet ke klientovi a dovézt ho na místo, kam si bude přát. Důležité je jet rychle, avšak zároveň dávat pozor na provoz a na pravidla.
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 1x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Smashing
Postřehové hry - 6x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 2x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 10x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Beat Master 3000
Postřehové hry - 2x
Pěkná hudební hra, která prověří vaše postřehové schopnosti. Cílem je se ve správný čas trefit do rytmu skladby. Pokud zvolíte ovládání myší, tak je nutné kliknout v momentě, kdy je letící symbol v zákrytu se zelenou linkou.
Algar
Postřehové hry - 1x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.