Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Ball Revamped 5 - Synergy
sponzorované odkazy

Ball Revamped 5 - Synergy

Hrajete online hru Ball Revamped 5 - Synergy

Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Ball Revamped 5 - Synergy

myší, viz instrukce ve hře • 4.39 MB • 185x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Invention Suspension
Postřehové hry - 27x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 41x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Forest Brat
Postřehové hry - 48x
Malá holčička se vydala do lesa, kde by ráda se síťkou pochytala několik motýlů. Kromě motýlů můžete s dívkou posbírat i různé květinky. Květiny se sbírají automaticky, zatímco na motýla musíte použít síťku. Dávejte si ovšem dobrý pozor, protože na splnění limitu motýlů máte předem stanovený čas, takže postupujte rychle.
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 166x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.
Jungle Shooter
Postřehové hry - 35x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Ducks Match
Postřehové hry - 64x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Bubble Mix
Postřehové hry - 56x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 39x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 35x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Gravity Pearl
Postřehové hry - 30x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 13x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
Skill Stack
Postřehové hry - 17x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
Pet Detective Case
Postřehové hry - 34x
Vžijte se do kůže detektiva, který pátrá po zmizelých zvířatech. Musíte zvířata objevit dříve, než se setmí, protože potom už by nebylo vidět a pátrání by se hodně ztížilo. Hledaná zvířátka jsou vždycky zobrazena ve spodní liště, takže máte přibližně přehled, co hledáte. Zvířátka se většinou dají poměrně dobře najít.
Rocket Rush 2
Postřehové hry - 19x
Raketoplán se potřebuje dostat do potřebné výšky, což ale rozhodně nebude jednoduché. Musíte dávat pozor na nebezpečné překážky na trati, které postupem času budou stále více nepříjemné. Najděte správný rytmus a místo, kudy by se dalo proletět, aniž by raketoplán explodoval. Pokuste se získat co nejvíce hvězdiček.
Park My Trailer
Postřehové hry - 19x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.