Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Batman - Gotham Dark Night
sponzorované odkazy

Batman - Gotham Dark Night

Hrajete online hru Batman - Gotham Dark Night

V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.

ovládání hry Batman - Gotham Dark Night

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 60x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bomb It 7
Arkády - 24x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Dragon Warrior
Arkády - 27x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 25x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 46x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
hra v Unity3D
Lego City
Arkády - 39x
Bezvadná online hra, ve které se podíváte do městečka, které je celé tvořeno z lego kostiček. Simulace městečka vás zaměstná jako vůdce, který bude dohlížet na správný chod. Velmi vydařená grafika a hratelnost. Hra je trochu větší, bude trvat delší dobu než se nahraje.
Konkey Dong
Arkády - 582x
Hra s přesmyčkovým názvem Konkey Dong čerpá inspiraci ze starých časů počítačových her na automatech. Vžijete se do role veliké gorily, která se pokouší zabránit v osvobození uvězněné princezny. Házejte sudy po nepřátelích, co by se odhodlali osvobozovat nebohou princezničku. Potřebujete být hodně rychlí, protože cest k princezně vede celkem dost.
Vex 2
Arkády - 37x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Lars Adventure
Arkády - 32x
V téhle jednoduché hříčce budete procházet spoustou levelů, sbírat mince a vyhýbat se různým nepřátelům. Pro postup je třeba najít klíč, ale ten nebývá moc dobře ukryt, takže to pro vás bude jistě hračka.
Knightmare Tower
Arkády - 23x
Král napsal jednomu ze svých rytířů dopis, ve kterém ho vyzývá, aby se vydal na záchrannou výpravu. Zachraňovat by měl všech deset královských dcer, které byly uvězněný zlým mužem ve věži. A právě zde se do příběhu vložíte vy a stanete se oním rytířem, který musí absolvovat záchrannou misi. Zabíjejte všechny zlé tvory a nepadejte dolů.
Harvest Ranch
Arkády - 18x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Paint Wars
Arkády - 12x
Zajímavá online hra, ve které svedete boj s tanky plnými barvy a ještě se naučíte kreslit ;). Na hrací ploše máte několik obrazců, které musíte obtáhnout (přemalovat barvou). Dotěrné tanky vám to budou znesnadňovat, nicméně je můžete zničit kliknutím na ně.
Back To Zombieland
Arkády - 36x
Většina her brojí proti zombiím, ale hra Back To Zombieland nabízí netradiční pohled, když se stanete jedním z nemrtvých, který je naháněn rozhořčeným davem. Cestou sbírejte peníze, skákejte na myši, za což obdržíte bonusové finance a také se vyhýbejte zfanatizovaným lidem a nebezpečným překážkám na trati.
Bubble Trouble
Arkády - 43x
Doba ledová patří mezi velice oblíbené animované filmy a v rámci propagace vzniklo i několik počítačových her a právě Bubble Trouble patří mezi ně. Hlavním hrdinou hry může být veverák Scrat nebo veverka Scratte. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se do bubliny, s níž posbírejte co nejvíce oříšků.
Tales of Crevan
Arkády - 14x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Moby Dick 2
Arkády - 48x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.