Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Batman - Gotham Dark Night
sponzorované odkazy

Batman - Gotham Dark Night

Hrajete online hru Batman - Gotham Dark Night

V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.

ovládání hry Batman - Gotham Dark Night

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Lengendary Monk
Arkády - 4x
Perfektní gameska s bojovníčkem, který se nebojí opravdu ničeho. A má výtečné bojové schopnosti. Vaší misí je ochránit shaolinský klášter před temnými mnichy, kteří se jej rozhodli obsadit. Vpadněte přímo do boje.
Weirdville
Arkády - 7x
Už název napovídá, že půjde o velice divnou záležitost. A opravdu, tahle hra se vymyká klasickému pojetí skákačky. Levely jsou velice rozsáhlé, všechno je minimalistické a vy si budete lámat hlavu jak se skrz ty místnosti dostat.
Bad Eggs Online
Arkády - 3x
Zajímavá online hra pro více hráčů, to je super hra Bad Eggs Online. Mrkněte na impozantní výběr zbraní a vyzvěte na souboj hráče z celého světa. Deathmatch zápasy jsou to pravé zpestření.
Sunshine
Arkády - 5x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 4x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Dillo Hills
Arkády - 2x
Pásovci neumějí létat, což ovšem neplatí v případě hry Dillo Hills. Sympatický pásovec se rozhodl, že se od ptáků naučí létat, aby mohl lépe cestovat. Létat se sice úplně nenaučil, nicméně jeho mohutné skoky jsou poměrně účinné. Na cestě nezapomeňte posbírat dostatečné množství různých předmětů na trati.
Rolling Fall
Arkády - 3x
Hodně zábavná online hra, která vás zabaví na pěkně dlouhou dobu. Vaším úkolem je ničit zombíky pomocí fyzikálních zákonů. Na výběr máte mnoho objektů, kterými můžete zombíkům poladit kosti :).
Marios adventure 2
Arkády - 1x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Sector 21
Arkády - 8x
Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 77x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Hyper Square - ven z bludiště
Arkády - 0x
Probudili jste se v neznámém bludišti plném nástrah. Nemáte vůbec ponětí, kde jste a jak jste se tam dostali. Pouze si vzpomínáte, že jste minulou noc vypili pár piv... Dostaňte se z bludiště dřív, než vás lapí některá z pastí.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 2x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
Uber Breakout
Arkády - 2x
Zajímavá minihra, ve které se budete snažit udržet na hrací ploše neposednou kuličku, která postupně ničí bublinky. Šipkama ovládáte jakási červená pádla, kulička vám nesmí proklouznout. Snažte se posbírat i řadu bonusů.
Little Fat Ninja - originální skákačka
Arkády - 2x
Ne všichni ninjové mají vypracovanou svalnatou postavu. Například hrdina této online hry je tak trochu při těle, ale nikterak se tím netrápí. Momentálně ho trápí více zlá tlupa, která obsadila hrad Volcsum. Vaším úkolem tedy bude překonat všechny překážky a osvobodit hrad. Originálním prvkem v této hře je možnost nakreslit si myší plošiny, od kterých se můžete odrazit.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 3x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.