Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chess

Hrajete online hru Chess

Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.

ovládání hry Chess

myší, viz instrukce ve hře • 0.09 MB • 257x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Hillary Race for the White House
Logické hry - 15x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Fancy Diver
Logické hry - 33x
Další parádní gameska s herním principem spojování tří stejných symbolů. V této hře bude vaším úkolem zachránit potápěče a to právě díky hledání kombinací stejných korálů. Snažte se vytvořit co největší kombinaci, abyste získali velké bonusy. A pokud se vám hra líbí, určitě ji dejte na Facebook.
Ultimate Ninja
Logické hry - 39x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Cake Swap
Logické hry - 34x
Hodně dobrá hra, která vás nenechá v klidu. Nejen, že se jedná o populární herní žánr bejeweled a spoj tři, ale hra má jako obrazce nejrůznější sladkosti. Takže to bude boj a někomu by se mohly sbíhat sliny :). Hledejte trojice stejných sladkostí a postupně zdolávejte všechny úrovně.
Tea Mahjong
Logické hry - 32x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Tetris
Logické hry - 411x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Cannon dog
Logické hry - 125x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Unfreeze me!
Logické hry - 43x
Výtečná online hra s ptáčky, kteří jsou uvězněni v ledu. Dokážete pečlivě rozmyslet, jak osvobodit zamrzlé ptáčky? Unfreeze me představuje zajímavou hru, která prověří vaše logické schopnosti a zručnost.
Battlegrounds 2
Logické hry - 19x
Vydejte se na pustý ostrov. Zde budete zakládat nový život. Jenže k tomu, aby s vám to povedlo, musíte mít hlavně pod čepicí. Budete mít jenom pár věcí, které musíte správně použít a tím celý koloběh života spustit.
Head Games
Logické hry - 12x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Two Pipes
Logické hry - 23x
Ukažte svoje logické uvažování a najděte správnou cestu z jedné strany herní obrazovky na druhou. Potřebujete totiž vylézt z jedné trubky a najít cestu do druhé, aby se dalo pokračovat dále. Hlavním hrdinou je podivný zelený tvor, který dokáže cestovat potrubím. Autoři si připravili slušný počet úrovní.
Pegatron
Logické hry - 18x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Sieger LP
Logické hry - 61x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 186x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 38x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.