Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chess

Hrajete online hru Chess

Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.

ovládání hry Chess

myší, viz instrukce ve hře • 0.09 MB • 535x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Janies Sketchbook
Logické hry - 17x
Tato hra byla inspirována skutečným poměrně smutným příběhem Jennie Ann Crecente. Když jí bylo 18 let, tak byla střelena jejím expřítelem. Posléze vznikla organizace, která má za cíl potírat násilí u mládeže. Také stojí za touto zajímavou online hrou, ve které budete řešit problémy s přítelem.
Truck Loader 4
Logické hry - 41x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Mahjong Classic
Logické hry - 220x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Nodes
Logické hry - 17x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Horoscope Puzzle
Logické hry - 21x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Color Balls Solitaire
Logické hry - 107x
Zdařilá verze megaoblíbené kuličkové gamesky Bubble Shooter. Z minikanónu vystřelujte barevné kuličky a snažte se je trefit k dalším kuličkám stejné barvy. Dokážete se prostřílet až do posledního kola?
Nodes 2
Logické hry - 12x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
Crystal clear
Logické hry - 59x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 31x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Blow Things Up
Logické hry - 31x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Naughty Elevator
Logické hry - 3x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
The Machines Planet
Logické hry - 29x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 28x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Sticky Monsters
Logické hry - 36x
Tuto super hru ovládáte na klávesnici. Snažte se s těmito monstry dostat až na papír. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě to zvládnete. Tak se do toho pusťte a dostaňte se na papír, který je vedle objektů.
Simple Motions
Logické hry - 28x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.