Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa
sponzorované odkazy

Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa

Hrajete online hru Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa

V superhře Hot Blood Boxing se vžijete do role nabušeného boxera. Máte jedinečnou šanci stát se králem ringu. Můžete hrát buď proti počítači a nebo dva hráči proti sobě. Na výběr máte tři druhy úderů a jeden obranný postoj. Rocky na plac! :)

ovládání hry Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 48x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
German Autobahn
Sport - 14x
Vyzkoušejte si jaké to je řítit se ve formuli po německé dálnici, navíc v pěkně hustém provozu. Online hra German Autobahn se ovládá pouze šipkama, je docela náročné vyhýbat se všem autům a zdárně dojet do cíle.
Office Minigolf
Sport - 91x
Nudíte se v kanceláři? Zahrajte si tento výborný minigolf. Golf můžete hrát až se 4 hráči na celkem 18 jamkách. U každé jamky si můžete zvolit startovní pozici míčku. Pak už nastavíte směr a sílu úderu, a můžete doufat, že se váš míček dostane do jamky. Zábavná sportovní hra Office Minigolf je obohacena o pěknou hudbu a vtipné doprovodné zvuky.
Forest challenge 2
Sport - 10x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
Sports Heads Football
Sport - 37x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Baseball Batting Champ
Sport - 11x
Otestujte váš postřeh v této sportovní minihře. V roli pálkaře se snažte trefit míček a odpálit ho co nejdál, nejlépe až k divákům, což vám přinese bonus za homerun. Můžete si zvolit dvě obtížnosti a jednoho ze šesti hráčů.
Rebounce
Sport - 18x
Abyste byli dobrými basketbalovými hráči, musíte umět správně střílet na koš. Pojďte si to provičit v téhle flashovce. Budete zavřeni v hranaté místnosti s košem a můžete využívat i odrazů míče od zdí pro více bodů.
Crossing Cup
Sport - 1x
Jediné co musíte je vybrat si tým a začít hrát. Startujete rohovým výkopem, kde jen nasměrujete balón a zvolíte sílu. Poté se přepnete na hráče před bránou a když se vám povede trfit míč tak už jen skórujete..
Ben10 - Bakugan Fight
Sport - 32x
Pěkně udělaná sportovní hra, ve které si zaboxujete s oblíbenými postavičkami Bakugan a Ben10. Hra má velmi dobrou grafiku a hraje se opravdu skvěle. Dokážete zvítězit i nad nejsilnějším soupeřem?
Kickflip
Sport - 42x
Výborná sportovní minihra, ve které se projedete na skateboardu a předvedete celou škálu náročných i jednodušších triků. Jste natolik schopní, že se po vašem vystoupení zapíšete do listiny nejlepších hráčů?
Accurate Slapshot
Sport - 19x
Vaším úkolem je dostat puk do brány. Snažte se pro to udělat témeř cokoliv. Odpalte puk a odrazem od bedny se ho snažte dostat do protější brány. Tak se do toho dejte a dostávejte se tak stále do dalších úrovní.
Blafuj jako Beckham
Sport - 4x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 36x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Big Jump - akrobatické skoky na lyžích
Sport - 24x
Big Jump je parádní sportovní superhra. Coby akrobatický lyžař budete předvádět své nejlepší kousky. Nejprve rozjezd, perfektní odraz a pak líbivé triky ve vzduchu. Ta nejtěžší část vás ale teprve čeká - přistání zpět na zem. Chce to trochu cviku, abyste si pokaždé nenamleli :). Váš výkon budou nakonec hodnotit rozhodčí.
Golf Jam
Sport - 14x
Pěkný golf, ve kterém si můžete vybrat z pěti postaviček. Pak už vás čekají úkoly na greenu. V každé úrovni je vaším úkolem dostřelit míček na určité místo. Hra Golf Jam se ovládá myší - nejprve nastavíte úhel a pak sílu.
King of skeleton
Sport - 21x
King of skeleton je hra pro milovníky rychlosti a větru svištícího v uších. Budete se prohánět na svých bobech na ledové sjezdecké dráze a snažit se nejlépe vybírat zatáčky. Sbírejte mazivo pro lepší skluz.