Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
sponzorované odkazy

Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Hrajete online hru Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.

ovládání hry Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 119x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pay the Food
Ostatní - 55x
Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 0x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 2x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Wigman Big Run
Ostatní - 400x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Queen of the Deck
Ostatní - 2x
Jednoduchá online hra pro naše nejmenší hráče internetových gamesek. Pokuste se vyšperkovat krásnou slečnu na hrací kartě. Můžete využít spoustu doplňků, předmětů a oblečení. Fantazie bude mít svátek.
Pheus and Mor
Ostatní - 1x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 34x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Hedgehog Launch 2
Ostatní - 2x
V této hře máte za úkol vystřelit ježečka co nejdále to jen půjde. Pomocí myšky natáhnete a nasměrujete ježečka a poté už jen koordinujete jeho let pomocí trysek. Jak daleko doletíte záleží jen na Vás. Sbírejte body a peníze.
3 Pandas
Ostatní - 0x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Monster Hummer 2
Ostatní - 0x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!
Polar jump
Ostatní - 2x
Výborná oddechovka, ve které si zaskáčete po ledových krách někde v severním oceánu. Ovládáte jakousi roztomilou potvůrku, které určujete směr a délku skoku pomocí myši. Pokud skočíte vedle, tak se utopíte.
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 0x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Magic Driver
Ostatní - 2x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
Heavy Machines
Ostatní - 1096x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Sling
Ostatní - 0x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.