Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
sponzorované odkazy

Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Hrajete online hru Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.

ovládání hry Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 515x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 27x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Gold Miner Holiday Haul
Ostatní - 44x
Velice oblíbená hra Gold Miner tentokrát v zimním provedení. V tomto díle nebudete dolovat zlato, ale cenné dárečky. Je nutné dobře odhadnout moment vystřelení háku a také přemýšlet, jestli je lepší brát rychle malé dárky nebo pomalu větší, ale také cennější dárky.
Village Car Parking
Ostatní - 698x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Easter egg hop
Ostatní - 5x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
Carl the Chef
Ostatní - 46x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Kings Game
Ostatní - 43x
Vaším úkolem je sestřelit nepřátelské stanoviště a shodit veškeré nepřátele. Nastavte si úhel odpalu a také jeho sílu. Tak se do toho dejte a nasbírejte co největší skóre. Hra má několik úrovní.
Bomb Chain
Ostatní - 29x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Extreme Trucks Part 3
Ostatní - 496x
Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.
Polar jump
Ostatní - 28x
Výborná oddechovka, ve které si zaskáčete po ledových krách někde v severním oceánu. Ovládáte jakousi roztomilou potvůrku, které určujete směr a délku skoku pomocí myši. Pokud skočíte vedle, tak se utopíte.
Caffe Waitress
Ostatní - 24x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 34x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Firefighters Rush
Ostatní - 318x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 49x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Ber nebo neber
Ostatní - 106x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)