Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
sponzorované odkazy

Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Hrajete online hru Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.

ovládání hry Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 404x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pizza Pronto
Ostatní - 16x
Staňte se v této hře kuchařem, který peče pizzy pro své hladové zákazníky. Pro případ, že by jste si nevěděli s pizzami rady se můžete podívat do kuchařky. Pokud vám dojdou suroviny, objednejte si je po telefonu.
Jurassic Baby Care
Ostatní - 27x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
Hot Dog Bush
Ostatní - 23x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Spongebob Helicopter
Ostatní - 31x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
My Undead Neighbors
Ostatní - 48x
Pomozte Panu Clumsovi v nalézání klíče v každé urovní a pokuste se vyčistit tento dům od zombíků, pastí a jiných věcí. Tak se do toho dejte a pokuste se všechny zabít. Sbírejte mince, kterých je v této hře opravdu hodně.
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Fort Blaster: Ahoy There
Ostatní - 378x
Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.
Pirates of the Stupid Seas
Ostatní - 39x
Jedete na pirátské lodi, která se musí zbavovat veškeré konkurence. Budete odstřelovat vaším dělem lodě před vámi a snažíte se je tak potopit. Nenechte je uniknout z ostrova. Zničte jim v této super hře plachty.
Parking Like A Boss
Ostatní - 18x
Zaparkujte tak, jako byste neznali pravidla. Zaparkujte jako největší frajer v této super hře. Musíte samozřejmě zaparkovat na místo určení. Dávejte si také pozor na ostatní auta, abyste si ho nepoškodili.
Wild Kite
Ostatní - 26x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Vintage Car Thief
Ostatní - 24x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Chief
Ostatní - 20x
Siouxové patřili svého času mezi nejvýznamnější indiánské kmeny. V následující hře se máte postavit do jejich čela, ale ještě předtím se musíte postarat o to, aby se dříve jednotné kmeny znovu spojily. Postupem času budete dostávat různě složité úkoly, které musíte vyplnit, abyste mohli převzít vládu nad kmeny.
Dynamite Snake
Ostatní - 39x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.
Girado
Ostatní - 13x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Euphoria
Ostatní - 29x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.