Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
sponzorované odkazy

Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Hrajete online hru Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.

ovládání hry Bombay Taxi 2 - autoškola parkování

myší, viz instrukce ve hře • 0.59 MB • 1097x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 13x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 34x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
Big Fish - lovení ryb
Ostatní - 26x
Pokuste se ulovit co nejvíce ryb v této jednoduché online hře vhodné hlavně pro menší děti. Rybáře a prut ovládáte šipkama. Je důležité nasměrovat háček přesně pod rybí tlamku a poté ji nechat zaseknout.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 49x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Surplus Soldiers
Ostatní - 52x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
Zwingo Game
Ostatní - 24x
Pokud vás nechytne Zwingo Game, tak už nic;). Tato minihra je totiž dost návyková. Vaším úkolem je chránit hlavní kuličku, která se nesmí dostat mimo vyznačené hranice. Útočí na ní černé kuličky, které musíte odpinkávat ven. S každým úspěšným odrazem získáváte zkušenostní body, za které můžete pořídit vylepšení. Ovládání pouze myší.
Archers Oath
Ostatní - 42x
Snažte se vysvobodit tohoto hrdinu, který se objesil. Sestřelte ho vaším šípem. Vyberte si šíp, který vám vyhovuje, tak se do toho dejte. Dejte si obrovský pozor, abyste netrefili tohoto obješence.
Kámen nůžky papír
Ostatní - 93x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 40x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Cards Wars
Ostatní - 1092x
Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 11x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Super Mario Flash
Ostatní - 45x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Drop Dead 2
Ostatní - 29x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 29x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Micro Olympics
Ostatní - 28x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.