Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Helistorm 2 Re-Group
sponzorované odkazy

Helistorm 2 Re-Group

Hrajete online hru Helistorm 2 Re-Group

V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.

ovládání hry Helistorm 2 Re-Group

myší, viz instrukce ve hře • 2.2 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sift Heads Assault
Akční hry - 0x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Barbarian
Akční hry - 1x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 0x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
GunBlood
Akční hry - 2x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 2x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 60x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Zombies in Space
Akční hry - 0x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Knight Age Christmas
Akční hry - 2x
Středověk byl zajímavým obdobím, kdy se neustále bojovalo. Toho využívá právě hra s názvem Knight Age Christmas, kdy se vydáte do boje se středověkým rytířem, jenž ovšem vystupuje velice netradičně. Musíte se postavit proti velkému množství nepřátel, abyste se probojovali dále. Nejprve si vyberete rychlost a poté i namíříte kopí a zkusíte se trefit do nepřítele.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 0x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
Space Marine
Akční hry - 3x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Zombie Splatter
Akční hry - 1x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Helios and the Spartan
Akční hry - 1x
Helios a Spartan je výborná bojová gameska z dávných dob. Za každou cenu udržujte svého bojovníka živého a koste hordy nepřátel. Zombíci jsou krvelační a nenechají vás projít jen tak bez boje.
Moto rush
Akční hry - 2x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
Gun chest
Akční hry - 0x
Klasická bojová mlátička, kde bojujete v uzavřené aréně proti nepříteli. Můžete používat různé kopy a útoky. Obtížnost je hodně vysoká, a jestli budete chtít vyhrát, nezbyde než pilně trénovat boj.
HELLicopter
Akční hry - 3x
Akční gameska, která vás zavede do bitvy, kde probíhají těžké boje. Jako pilot vtrulníku máte jediný úkol - zničit všechny nepřátelské vojenské jednotky, které po vás budou nepřetržitě střílet. Je nutné vybavit se dobrým postřehem a přesnou muškou.