Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Helistorm 2 Re-Group
sponzorované odkazy

Helistorm 2 Re-Group

Hrajete online hru Helistorm 2 Re-Group

V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.

ovládání hry Helistorm 2 Re-Group

myší, viz instrukce ve hře • 2.2 MB • 4x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Transformer 3
Akční hry - 60x
Akční hra podle filmu Transformers vyšla již před nějakou dobou a následovalo jí i druhé pokračování. Hráčská obec si celkem jednotlivé díly oblíbila, a proto autoři přišli i se třetím pokračováním. Opět si můžete vyzkoušet, jaké to je ovládat jednoho z Transformerů. Vydejte se vstříc dobrodružství!
Armada Tanks
Akční hry - 12x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Zombie Massakrah
Akční hry - 202x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Rise of Champions
Akční hry - 39x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Jungle Wars
Akční hry - 26x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
Frozen Islands
Akční hry - 23x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 5x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 32x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
Diesel Valkyrie
Akční hry - 31x
Zombie se opět rozlézají po celém světě a vy patříte k těm, kdo je navrátí zpátky do říše mrtvých. V každé úrovni potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo postoupit dále. Osvoboďte duše nepřátel a pošlete je do Valhally. Dostanete do ruky zbraň a k dispozici máte také tři životy, aby hra nebyla příliš obtížná.
Panda Uprising
Akční hry - 584x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Mr Rager
Akční hry - 234x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Bit Dungeon
Akční hry - 15x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 40x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?
Ether Cannon
Akční hry - 496x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.