Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Simpsons Shootout
sponzorované odkazy

Simpsons Shootout

Hrajete online hru Simpsons Shootout

Díky novému filmu The Simpsons Movie je rodinka ze Springfieldu nesmírně populární, proto je tu další hra s oblíbenými kreslenými postavičkami. V této online hře je vaším úkolem trefit prakem co nejvíce obyvatel Springfieldu. Za postavy schované za stromem získáte dvakrát tolik bodů. Hra končí v momentě, kdy vám dojdou koblihy nebo čas.

ovládání hry Simpsons Shootout

myší, viz instrukce ve hře • 0.76 MB • 103x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Most Wanted Bandito
Akční hry - 19x
Máme tady skvělou střílečku. Jedete na koni a vaším úkolem je sestřelovat nepřátele před vámi a sbírat růzé mince. Přeskakujte všechny překážky před vámi a dostaňte se na první místo v žebříčku.
Intruder Combat Training
Akční hry - 18x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 11x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 18x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 28x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
Machineman Alliance
Akční hry - 33x
Máme tady super hru a mohou ji hrát hned dva hráči. Ovládáte v této hře tyto dva roboty a vaším úkolem všechny nepřátelské roboty, kteří jsou infikování virusem. Zachraňte svět robotů v této skvělé hře!
Epic War
Akční hry - 2x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
Injustice: Gods Among Us 2
Akční hry - 54x
Velmi povedená bojová superhra tak trochu ve stylu klasických automatových her jako Street Fighter nebo Mortal Kombat. Zahrajte si za jednoho z hrdinů a ukažte své bojové schopnosti a perfektní postřeh.
Mad Karate Man
Akční hry - 20x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Bit Dungeon
Akční hry - 14x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
hra v Unity3D
Martian Wars
Akční hry - 24x
Ukázka připravované mega akční střílečky pro více hráčů online. Jak se můžete přesvědčit, hra má pěknou grafiku a i ovládání není z nejhorších. Takže nabijte své zbraně a pusťte se do litého boje.
American Commandos
Akční hry - 19x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Sonny
Akční hry - 1x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
Battle Mech
Akční hry - 10x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Ultimate Assasin
Akční hry - 20x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.