Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Krakken Attack
sponzorované odkazy

Krakken Attack

Hrajete online hru Krakken Attack

Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).

ovládání hry Krakken Attack

myší, viz instrukce ve hře • 0.38 MB • 95x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Knight Age
Akční hry - 24x
Ve středověku hráli prim různí rytíři, kteří bojovali ve jménu krále. Tito rytíři se často účastnili různých bitev a aby se na ně připravili, trénovali v soubojích. Tyto souboje se odehrávaly pravidelně a účastnili se jich jen ti nejlepší, kteří bojovali o přízeň princezny. Staňte se jedním z rytířů a bojujte s ostatními.
Transformer 3
Akční hry - 55x
Akční hra podle filmu Transformers vyšla již před nějakou dobou a následovalo jí i druhé pokračování. Hráčská obec si celkem jednotlivé díly oblíbila, a proto autoři přišli i se třetím pokračováním. Opět si můžete vyzkoušet, jaké to je ovládat jednoho z Transformerů. Vydejte se vstříc dobrodružství!
Thug
Akční hry - 31x
Vydejte se do pouličních šarvátek s hrou Thug. Dostanete se do opravdu nebezpečných střetů s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Boje probíhají ve čtvrti, kde byl váš domov, a proto se rozhodnete, že si svůj domov vybojujete pro sebe. Dejte se na pochod a zaútočte na každého, kdo by se vám postavil do cesty.
Black Sails
Akční hry - 19x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.
Matrix Rampage
Akční hry - 18x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Ninja Hunter
Akční hry - 22x
Procvičte si psaní všemi deseti. V této hře se stáváte bojovníkem, který se snaží uchránit svůj chrám před nepřátelskými Ninji. Vašim úkolem je zneškodnit bojovníky pomocí písmenek A - Z. Nad každým Ninjou je vždy nějaké slovo. Zadejte ho na klávesnici a zničte Ninju. Prokousávejte se koly.
Epic War 4
Akční hry - 190x
vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!
Quicklikng
Akční hry - 22x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
St. Pattack
Akční hry - 52x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
TankBlitz Zero
Akční hry - 24x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
Transformers Universe
Akční hry - 9x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Reactance 2
Akční hry - 16x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 8x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Dino Attack
Akční hry - 21x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
Coffee Break Hero
Akční hry - 20x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.