Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 3954x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Koláčková továrna
Hry pro dívky - 42x
Pěkná online hra nejen pro budoucí pekařky. V práci na krásné dortíky se opravdu nebudeš nudit neboť máš mnoho zakázek. Njeprve vykydneš těsto(1), pak uválíš těsto(2), pak dáš polevu(3), potom ozdobíš po stranách(4), pak dozdobíš a zabalíš(5), nakonec tě čeká spokojená zaměstnankyně:)
Dinner Table
Hry pro dívky - 19x
Stań se služebnou v domě bohatých lidí, v pěkné online hře pro dívky. Jde o to, aby jsi na dnešní večer připravila bezvadný stůl pro dvě osoby. Majitelé domu totiž slaví výročí. teď jsou v kině a až se vrátí vše musí být bez chyby!
Queen Cleopatra
Hry pro dívky - 34x
Kdo by neznal královnu Kleopatru, jednu z nejslavnějších historických postav z dávného Egypta. V této milé oblíkačce ji můžeš navrhnout nejlepší oblečení, jaké tě jen napadne. Perfektní hra pro malá děvčata.
Jessica Alba Dressup
Hry pro dívky - 41x
Jessica Alba je hvězda, jak se patří a sluší. A jestli jí to bude slušet i v této hře pro dívky, to už je jenom na vás. Vyberte pro ni nejmódnější oblečení a doplňky.
Alison dress up
Hry pro dívky - 17x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Star Dressup 7
Hry pro dívky - 609x
Koukni na tu krásku, nezdá se ti zamračená, no to je! A když ji krásně oblečeš, jistě se zase začne na svět usmívat:) Má totiž rande. Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Paws to Beauty
Hry pro dívky - 30x
Každé zvířátko chce vypadat nejlépe. Vezměte myšku a udělejte tyto zvířátká krásné. Začněte ve vaší nové práci. Ve svém salónu pro zvířátka. Tak se do toh odejte a ukažte, co ve vás je.
Model Dressup 155
Hry pro dívky - 30x
Krásná balerýna Markétka jde dnes na ples, který pořádá její firma! Chce zapůsobit a vypadat skvěle! Jak po stránce oblečení, tak účesu, tak i doplňků, botek, kabelek i brýle a pásky jsou důležité! Dej se do toho!
Super Model 11
Hry pro dívky - 3x
Vylepšená online oblíkačka pro dívky. Krásná fotomodelka dnes bude fotit pro titulní stranu prestižního časopidu a tebe si zvolila jako vrchní stylistku. Pomoz jí. Zvol background (=pozadí) A pak už ji obleč, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.
Photo Model 56
Hry pro dívky - 51x
Krásná sympatická, lze jí závidět, ale dnes moc ne. Má svůj velký první kasting na fotomodeling v Paříži! Bude nervózní a už teď se ji klepou prsty. nemůže se ani nalíčit. Pomoz jí ať vše dobře dopadne.
Krásné děťátko
Hry pro dívky - 25x
Krásné děťátko se na tebe usmívá v báječné online hře především pro dívky. Oblékni ji do nádherného dětského oblečení. ,,Obleč,, jí vlásky a pošli na molo. Ne na molo je ještě malá, ale i ve městě bude zářit:) Příjemnou zábavu!
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 24x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 29x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.
Rebel girl
Hry pro dívky - 12x
Tahle dívka je tak trochu rebel, a podle toho se snaží vždycky oblékat. Myslíte si, že dokážete odhadnout, jaký styl vyznává taková správná výtržnice? Pokuste se o to v téhle zábavné oblékací hříčce.