Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 1601x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sue oblíkačka
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu moc moc moc povedená online oblíkačka pro dívky. Tvým úkolem je krásné upravit tuto slečinku, která jde dnes na ples a je tam zima, tak se musí upravit, aby nezmrzla:) tak se dej do toho!
Voňavý koláč 2
Hry pro dívky - 28x
Pomozte mamince upéct ten nejlepší koláč. Když se vám to nepovede vaše maminka bude neštastná ale když vám to pude jak se sluší a patří. Můžete si na této hře nacvičit pečení a poté upéct opravdický koláč.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Model Dressup 102
Hry pro dívky - 974x
tato slečna má ráda pohodlné modely, ale chce v nich vypdat sexy. Tak si trošku pohraj. Převlékej, měň jí účesy, kabelky, botky, šperky. A nakonec vyber model, který tě nejvíce zaujal a nejvíce jí sluší:)
Model Dressup 105
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečnamá ráda ležérnost a střídnost i v normálním oblečení, ale zde se jedná o večerní róbu. Tak ji krásně oblékni, jde totiž se s vým novým objevem do divydla na oblíbené představení. Nezapomeň na šperky a vlásky a botky.
Emo Nail Design
Hry pro dívky - 86x
Pěkná superhra na téma lakování nehtů. Takovou hru ocení zejména naše dívčí hráčky. Tentokrát půjde o lakování nehtů ve stylu Emo, což byl styl velmi populární zhruba před pěti lety. Ukažte svou kreativitu.
Style Dressup 4
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle dívenka si jistě neláme hlavu s nějakými módními předpisy. Tahle slečinka si vezme na sebe jen to v čem se cítí dobře. Tak si prohlédni její šatník. Pak vyber to, co se nejvíce líbí tobě a obleč jí to.
Holly Puzzle
Hry pro dívky - 25x
Vyber si jeden ze dvou obázku a klikni na ,,shuffle,, (zamíchat) a počítač ti náhodně rozhází časti obrázku, přičemž jeden odebere. Ty musíš poté klikat na části a posouvat je logicky tak dlouho, dokud se neobjeví celý obrázek:)
Cool fashion 2
Hry pro dívky - 5x
Cool fashion je už podle názvu hříčka pro ty, kteří mají rádi módu a hezké oblečení. Princip této hry je jednoduchý - musít oblékat dívku do různého oblečení a kombinovat sestavy ze spousty kusů šatů.
Krásné děťátko
Hry pro dívky - 25x
Krásné děťátko se na tebe usmívá v báječné online hře především pro dívky. Oblékni ji do nádherného dětského oblečení. ,,Obleč,, jí vlásky a pošli na molo. Ne na molo je ještě malá, ale i ve městě bude zářit:) Příjemnou zábavu!
Scooter dress up
Hry pro dívky - 32x
Dokonce i obyčejnou na projížďku na koloběžce musí být holka dobře oháknuta, aby upoutala zaslouženou pozornost. Na vás je teď vybrat co nejlepší oblečení na ven, aby sedlo ke koloběžce i venkovní přírodě.
Barbie At The Gym Dress Up
Hry pro dívky - 33x
V této hře budete muset obléknout tuto barbie, která se chystá cvičit. Tak se do toho dejte a dejte ji nějaké lehké oblečení ve kterém se bude cítit dobře. Přes zimu si několik fit center bere dovolenou.
Monster High Hidden Numbers
Hry pro dívky - 16x
Jednoduchá online hra s motivy světa Monster High. Vaším úkolem je na obrázku hledat skrytá čísla. Nebude to úplně snadné, protože někdy jsou skryta opravdu důkladně. Baví vás hry na hledání čísel? Pokud ano, tak určitě zkuste i tuto herní klasiku.
Style Dressup 5
Hry pro dívky - 12x
Sportovkyně ŠÁRKA, jak tělem tak duší:) Zde tedy vidíme hlavně, jak je sportovkyní, co se týče šatníku:) Je jen na tobě, jak ji dnes oblékneš! Má na výběr řadu perfektního, moderního, sportovního oblečení.
Beauty Maker 8
Hry pro dívky - 19x
Oblékni úžasně namyšlenou krasavici. Nová online hra pro dívky je pro to jako stvořená. Tato kráska se chystá večer na rande. Pomoz jí vypadat báječně, tak jak to umíš jen ty! Změň i účesy! Příjemnou zábavu!