Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 263x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Party Makeup 15
Hry pro dívky - 22x
Pohledná mladičká blondýnka se chstá ke své kamarádce na oslavu jejích narozenin. Pozvaly i své idoly, takže chtějí vypadat báječně. půjčilysi od maminek šminky a chtějí od tebe pomoci, jak na to. Jistě to zvládneš. Příjemnou zábavu:)
Hello Kitty Romance
Hry pro dívky - 46x
Kočička Hello Kitty se zamilovala do kočičího prince. Máte možnost vzít si zamilovanou dvojici na starost a obléknout ji přesně podle svého vkusu. Vedle dvojice koček se nachází rozmanité druhy oblečení, do nichž lze Hello Kitty a jejího vyvoleného převléct. S oblečením se musíte trefovat přesně na místo.
Pony Farmer
Hry pro dívky - 209x
Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.
Photo Model 32
Hry pro dívky - 28x
Krásná online hra pro dívky. Velmi dobře pochopitelná a dobře se ovládá. Pouze myší. Vše je na tobě a tvém vkusu. Udělej jí nejlepší make-up, jaký umíš a pak ji krásně obleč a nakonec zvlo doplňky a účes:)
Photo Model 42
Hry pro dívky - 7x
Krásná kovbojka ztracena v Mexiku. Pravda. Snad,ale jen ve filmu. Tahle slečna totiž točí film a její maskérka si odskočila a ty ji musíš teď hned zastoupit. Neboj se, ty to zvládnš, dej se do toho a udělej,c o je v tvých silách:)
Street Fashion
Hry pro dívky - 24x
Tato dívka miluje nakupování. Vaším úkolem je ji vybrat to nejkrásnější oblečení, které na ní sedí. Tak se do toho dejte, uvidíte sami, že je tady na výběr z velkého množství oblečení.
Pretty Dressup 5
Hry pro dívky - 241x
Krásná, oblíbená, roztomilá online oblíkačka pro dívky! Kokej na tu nevinně vyhlížející slečinku. Ona je úplně vykulená z toho, co se v dnešním světě nosí. Nauč jí to trošku a oblékni ji , jak nejlépe umíš.
Cody Dressup 13
Hry pro dívky - 13x
Oblékni krasavice Cody v nové online hře pro dívky. Oblékni ji do svůdného oblečku, nalič ji, vhodné doplňky jsou také velice důležité. Chystají se totiž večer na party. Určitě se ti povede z nich udělat největší krasavice na party :)
Hairstyle Wonders
Hry pro dívky - 25x
Máte-li rádi online hry na simulaci kadeřnictví, tak určitě zkuste tenhle herní kadeřnický zázrak. Užijte si hru a popusťte uzdu své fantazii - vytvářejte nejroztodivnější účesy a vykonávejte různé kadeřnické činnosti - od mytí vlasů, přes žehlení až po zdobenní.
Style Dressup 4
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle dívenka si jistě neláme hlavu s nějakými módními předpisy. Tahle slečinka si vezme na sebe jen to v čem se cítí dobře. Tak si prohlédni její šatník. Pak vyber to, co se nejvíce líbí tobě a obleč jí to.
Photo Model 39
Hry pro dívky - 15x
Máš radší, když je dívky černovláska, zrzka či plavovláska? Zde je všechno na tobě! Udělej ideální dívku, dle obrazu svého! Vše je jen a jen na tobě! Namaluj ji změň účes i oblečení! Příjemnou zábavu!
Model Dressup 176
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu online oblíkačka, která nezná mezí. Takový šatník neměla žádná před ní, ba ani žádná po ní mít nebude. Zde můžeš ze slečny vykouzlit opravdu to, co chceš. Tak neváhej a hraj! Oblékej!
Denise Richards
Hry pro dívky - 6x
A máme ji tu, ležérní, sexy i roztomilou Denise Richards v nové online hře pro dívky. Zvol nejúžasnější sestřich vlasů, botičky šperky i make-up. Pak už jen stačí vybrat z nepřeberného množství jejího ošacení:)
Angelina Jolie 2
Hry pro dívky - 22x
Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!
Beauty Maker 64
Hry pro dívky - 18x
V této pěkné online hře pro dívky tě čeká nelehký úkol a to že se musíš čelem postavit proti své úhlavní sokyni! Dej se do oblékání ať máš velkou převahu. nápověda v kolonce hint. Pro vyhodnocení stiskni žlutou lahvičku vlevo.