Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 756x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 26
Hry pro dívky - 65x
Fairy za necelých 5 minut čeká její životní šance, jenže její maskérka a stylistka nejsou k zastižení, takže se do jejich práce musíš dát ty! Neboj není to těžké, jen zvol to, co se tobě nejvíce líbí!
Winter wonder
Hry pro dívky - 4x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 12x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Planet Pursuit
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je opravu moc hezky provedená online hra. Nejprve si vyber kosmonauta, s kterým se vydáš do vesmíru. Poté nasedneš do rakety a ona ti určí cíl cesty na určitou planetu a dá informace o ní. Ty na ni doletíš, pozor na překážky a pak tě čeká ještě pár úkolu a pak získáš ocenění:)
Barbie na podzim
Hry pro dívky - 27x
Krásná podzimní verze online ,,barbie,, pro dívky. Oblékni jí nejlepší oblečky letošního podzimu, aby mohla zapůsobit. Doplň krásné šperky, botičky, šály či kabelky a tvá barbie bude dokonalá:) příjemnou zábavu.
Best Farm
Hry pro dívky - 1157x
Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.
January Cover Girl
Hry pro dívky - 42x
Dívka v této příjemné holčičí hře by se chtěla stát super modelkou, která bude plnit titulní stránky nejvěhlasnějších módních časopisů. Dokáže to s vaší pomocí coby módního stajlisty?
Barbie na jaře
Hry pro dívky - 29x
Krásná online hra pro dívky. Barbie chce na jaře vypadat skvěle. Ty jsi ta pravá, kdo ji v tom může pomoct. Dej se tedy do díla. Zvol nejkrásnější jarní outfit a okořeň jej šperky, šálkami, botkami či kabelkou.
Beauty Maker 62
Hry pro dívky - 27x
Nejkrásnější online hra pro dívky . Zde se může opravdu projevit tvá fantazie. Prvním úkolem je obléknout slečnu. jak vršek, tak spodek. Poté ji nalič krásně obličej. Pak ji naordinuj účes a nakonec doplňky! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Lahodná pizza
Hry pro dívky - 23x
Stante se nejlepsi italskou pekařkou pizzy. NA vyběr máte ze dvou modů a to buď kariéra nebo rychlá hra. Velice dobrá hra ve které procvičíte odhad, ale i rychlost. Stačí kliknout a vybrat si jeden ze dvou modů.
Pet Dressup 3
Hry pro dívky - 13x
Krásný pudlík, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlený:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékl něco krásného na sebe, ale sám to neumí, tak mu pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ho, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Cody Dressup 21
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle opravdu hezky nakreslená online hra pri dívky, ve ketré se pořádně vyřádíš. Je určena především pro slečny. CODY není žádná jemná slečinka a obzvlášť ne v módě:) Tak ji hezky obleč, jak se ti bude líbit.
Save My Prom
Hry pro dívky - 56x
Dívka v této super holčičí webhře se chystá na maturitní ples. Vaší rolí bude pomoci jí s úpravou vlasů a hlavně s líčením. Podaří se vám v této oddechové hře vykouzlit krásnou dívku, která bude na plese zářit?
Fluffy Monsterette Makeover
Hry pro dívky - 25x
Pěkná makeover hra pro dívky. Fluffy je postavička, která by ráda vypadala skvěle. V tom bude vězet váš úkol - navrhněte ji makeup a doplňky tak, aby byla maximálně spokojená. Ovšem její ideál krásy je trochu jiný, než na který jsme my obyčejní lidé zvyklí.
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 38x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.