Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 3369x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 77
Hry pro dívky - 34x
Tak tahle slečinka vyhlíží velice otevřeně, společensky, až koketně. Dodej jejímu výrazu šmrnc a udělej z ní krásku, která bude mít u kluků zaručeně úspěch. Utvoř skvělý outfit pro ni nejvhodnější! Příjemnou zábavu.
Beyonce
Hry pro dívky - 24x
Maskérka zpěvačky Beyonce si zlomila ruku při nehodě a potřebuju naličit a chtěla by nalíčit právě od vás. Kdo by odmítl ja tedy určitě ne a jsem přesvedčen, že vy taky ne tak se do toho dejte a už více nečekejte.
Movie Munchies
Hry pro dívky - 26x
Pracujete v multikině jako obsluha u občerstvení. Každý váš zákazník se nemůže dočkat na film a přeje si, aby jste mu co nejdříve udělali popcorn a ostatní dobroty. Zvládnete obsloužit všechny zákazníky včas?
Beauty Maker 56
Hry pro dívky - 33x
Mezi nejlepší online oblíkačky patří právě tato. Zde se můžeš opravdu vyřádit a nejlepší je, že tě na konci ohodnotí opravdový odborník. Dej se do toho. Oblékni ji, nalič ji, změň účes a ošperkuj ji. Vše je jen na tobě.
Model Dressup 61
Hry pro dívky - 3x
pokud ti japonksá móda nikdy nepřišla k chuti, jistě se vše rázem změní poté, co si zahraješ tuto perfektní online hru pro dívky. Tak neváhej a oblékej, uprav, převlékej, měň ůčesy. je to jen na tobě!
Beauty Maker 67
Hry pro dívky - 2785x
Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.
Catherine make up
Hry pro dívky - 23x
Catherine se dneska chce vymódit a je na vás jí s tím náležitě pomoct. Vyberte jí co nejlepší odstín očí, vhodné řasy a celkově z ní udělejte vymóděnou parádnici. Můžete jí přidat i brýle pro moderní vzhled.
Cody Dressup 53
Hry pro dívky - 7x
Cody je slečna každým coulem! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Cody Dressup 46
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečinka se cítí v oblacích jako doma a taky že tam doma je :) Jenže dnes se koná tzv. MRÁČKOVÁ SLAVNOST a ona se na ni má náležitě připravit. Jenže si sama neví rady, tak ji trošku pomoz ty!
Click Five
Hry pro dívky - 8x
Klikni pětkrát bobízí název pěkně online hry. Avšak to by jistě nestačilo. Musíš vždy kliknout na dvě sousední kolečka a to na ty, prohozením nichž získáš minimálně trojici stejných koleček vedle sebe: Pzor běží ti čas:)
Model Dressup 166
Hry pro dívky - 20x
Jak hezké, co v dnešní době neudělají dívky pro dvé idoly. Například tato dívky a dívky, se kterou se setkáš na konci hry soupeří o kluka svých snů pomocí vzhledu. Pomoz jí! Nápověda vlevo dole HINT :)
Cindrealla 2
Hry pro dívky - 11x
Cindrealla 2 je velice hezká dekoračka pro dívky jako jsi ty:) Jistě znáš ty strašidelné pohádky o dracích a zlých čarodějnicích. Teď si můžeš sama jednu scénu jakoby vytvořit, tak neváhej a dej se do toho!
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Rebel girl
Hry pro dívky - 12x
Tahle dívka je tak trochu rebel, a podle toho se snaží vždycky oblékat. Myslíte si, že dokážete odhadnout, jaký styl vyznává taková správná výtržnice? Pokuste se o to v téhle zábavné oblékací hříčce.
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 17x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.