Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 3737x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Burger Jam
Hry pro dívky - 70x
Pěkná burgerová webová gameska, ve které bude vaší činností obsluha hostů. Ti mají chuť na voňavý hamburger. Splňte objednávku v rychlosti a přesně dle zadání. Čeká na vás celkem pět vymazlených úrovní.
Model Dressup 67
Hry pro dívky - 358x
Tak tahle paní chce získat zpět svého bývalého partnera. Proto si na něj dnes počká před jeho firmou a chce ho pozvat na procházku. Tak jí pomoz, ať ho získá zpět:) Krásně ji oblékni a nejen to, všechno musí perfektně ladit.
Paws to Beauty
Hry pro dívky - 29x
Každé zvířátko chce vypadat nejlépe. Vezměte myšku a udělejte tyto zvířátká krásné. Začněte ve vaší nové práci. Ve svém salónu pro zvířátka. Tak se do toh odejte a ukažte, co ve vás je.
Cutie Makeover 41
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle je opravdu ´´vykoumaná´´ online hra pro slečny. Zde této ženě můžeš změnit jak účes a oblečení, kliknutím na vlasy a top, ale také kabelku, kliknutím na ni:) Je to příjemná zábava, dej se do toho!
Model Dressup 51
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je moc hezká slečna,ale určitě ne jemná bárbínka, je to drsná rockerka s rychlým fárem. Dnes večer jde na závody a kdyby vyhrála, tak bude na titulce časopisu, pochopitelně musí vypadat báječně.
Daisy Construction
Hry pro dívky - 37x
Strašně pěkná online hra. Velice vtipná, to každopádně! Daisy se rzhodla býti stavitelkou architektkou a ty ji máš pomoci:) Vyber si stavbu a poté ji jen uprav. Nejlepší na celé hře je, když dáš play a to se budeš pěkně smát. Kdo zkusí neprohloupí:)
Violetta Tomas And Leon Puzzle
Hry pro dívky - 50x
Tentokrát tu máme jednodušší puzzle hru s oblíbenou Violettou. Podaří se vám dobře promyslet pošupování obrazců a nakonec složit obrázek podle předlohy? Není to vůbec snadné, ale věříme, že se vám to v krátkém čase podaří.
50 Cent
Hry pro dívky - 24x
Sexy hra pro obdivovatele hopera 50centa. Čeká v trenýrkách až ho oblékneš do suprového outfitu. Má jako každá hvězda nadupaný šatník. Vyber z něj to nejlepší a aplikuj na jeho tělo. Uvidíš, že se ti zalíbí:)
Pet Penguin
Hry pro dívky - 52x
Asi bysme dlouho hledali dívku, která má doma jako domácího mazlíčka malého tučňáka. V této online hře si to můžete zkusit alespoň virtuálně. Postarejte se o toho roztomilého tučňáka.
Model Dressup 58
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je velice pěkná všestranná oblíkačka pro dívky. Tento hezky vypadající pár má problém. Je jednoduché se obléci do kvádra, že pánové! Ale co mi, dámy. Máme to složitější. Tak jí pomoz! Příjemnou zábavu!
Beauty Maker 71
Hry pro dívky - 37x
Tak a je to tu opět krásná online hra rpo dívky čeká jen a jen na tebe, až upravíš krasavici roku! Zde se opravdu vyřádíš:) Oblékni, namaluj, zvol účes, zvol doplňky i botky, punčocháče a všechno možné! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Spring Around The World
Hry pro dívky - 609x
Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.
Baby Hazel Fishing Time
Hry pro dívky - 38x
Prímová online hra, kterou ocení zejména dívky milující rybaření a naši hrdinku baby Házel. V roli malé Házel si vyzkoušíte, jaké to je připravit se na rybaření a pak samozřejmě okusíte i samotné chytání rybek.
Holiday Park 2
Hry pro dívky - 21x
Tvým úkolem je uspořádat skvělý prázdninový park pro malou Janičku a malého Pepíčka. Nebude to nic snadného možná ti to pár minut zabere, ale výsledek jistě bude stát za všechny prachy, jak se říká :)
Garden decor
Hry pro dívky - 20x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.