Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 2126x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Dressup 13
Hry pro dívky - 18x
maličká online oblíkačka nejen pro dívky, protože zde nejde o to, aby jsi oblékla dívku, ale chlapečka, neboť i kluci se chtějí líbit, ale těžko ti to dají najevo:ú Tak se dej do tho a oblékej, převlékej!!!
The Indian Restaurant - indická restaurace
Hry pro dívky - 32x
Klasická a velmi vydařená online hra, kde budete řídit restauraci, tentokrát indickou. Cílem je rychle obsloužit návštěvníky dřív než se naštvou a odejdou. Rozhodně hra vyžaduje rychlé klikání.
Chocolate Cheesecake
Hry pro dívky - 47x
Udělejte opravdu krásný dort na svou párty, který pak budete podávat svým hostům. Dnes se naučíte nový recept pro přípravu tohoto dortu. Tato dívka vás přivolala právě proto, abyste ji v této tvorbě pomohli.
Little Magician 2
Hry pro dívky - 9x
Proměn udatného hrdinu, který přemohl všechny nastrahy a nepřítele až dosáhl pokladu. V tom ale přišel zlý čaroděj a hrdinu proměnil v žabáka. Proměn ho zpátky pomocí svých magických lektvarů a kouzelné hůlky.
Movie Dressup
Hry pro dívky - 37x
Krásná online hra pro dívky. Obleč si svou ,, pravou blondýnku ,,. Koukni se na množství nlečení jedné bárbínky! To je co. Od šatků přez sukýnky a kalhoty, krásné botky a pejsek, co k ní neodmyslitelě patří:)
Beauty Maker 36
Hry pro dívky - 43x
Bláznivá slečna s bláznivým šatníkem pořebuje poradit co a jak. Přesněji řečeno, co a jak na sebe, aby se zalíbila svému idolu. Tvým úkolem je pěkně ji obléci, namalovat, učesat a dát doplňky. Nápověda viz rámeček HINT.
Barbie Wedding
Hry pro dívky - 255x
Velice pěkná online hra pro dívky. Před vámi stojí překrásná nevěsta,která potřebuje poradkyni pro outfit na svatbu. A ty jsi ta pravá,co jí může pomoci. Pomoz jí s výběrem nejen svatebních šatů, ale i make-upu, bot a účesu.Užij si mnoho zábavy:)
Star Dressup 6
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle jsou nebeské sestry, které jsou zároveň už celou věčnost rivalkami, zatím byla vždy ve všem lepší starší EMMA, ale dnes to chce vzít do vlastních rukou mladší PATRICIE, tak jí pomoz, ať vypadá na dnešk nádherně.
Ever After High Apple
Hry pro dívky - 38x
Ahoj holky! V této super nové hře ze série Ever after high máte možnost potkat úžasnou postavu, kterou můžete změnit podle vlastní fantazie. Zkrátka je tu další super oblíkačka pro dívčí hráče a pro nejmenší fanoušky flash her.
Beauty Maker 67
Hry pro dívky - 1822x
Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.
Fashion Style 31
Hry pro dívky - 1006x
Máš chuť jít na místní oblíbený karneval a nevíš, jak a za koho se obléci? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 6 typů, jak se obléci:) Tak se dej do toho a prohlédni si typy a jeden si můžeš hned vybrat!
Beauty Maker 58
Hry pro dívky - 18x
Dej se do pěkného úkolu, kerý ve své podstatě bohužel tak pěkný není. Tato dívky musí bojovat o srdce svého idola vzhledem, je to smutné,ale i takoví jsou. Ty ji teď pomoz, aby se mu zalíbila. Nápověda v HINT.
Omalovánka 20
Hry pro dívky - 12x
Máš ráda barbie miluješ, když u her můžeš poslouchat muziku a máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Cindrealla 2
Hry pro dívky - 11x
Cindrealla 2 je velice hezká dekoračka pro dívky jako jsi ty:) Jistě znáš ty strašidelné pohádky o dracích a zlých čarodějnicích. Teď si můžeš sama jednu scénu jakoby vytvořit, tak neváhej a dej se do toho!
Model Dressup 39
Hry pro dívky - 16x
Tohle je krásná online hra pro dívky. Není to ledajaká oblíkačka, ale tahle slečna jde večer své kamarádce za družičku. nechce kamarádku naštvat, že vypadá báječně, což se ti jistě podaří, ale chce zapůsobit na idola, který tam bude. Dej se do práce.