Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

ZOO dekorace

Hrajete online hru ZOO dekorace

Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)

ovládání hry ZOO dekorace

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 253x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Vytvoř krásku 16
Hry pro dívky - 25x
vytvoř krásku. Přeně tak zní tvůj úkol v této skvělé online hře pro dívky. Oblékni ji, nalič ji, učesej a ošperkuj. Vše je v tvých rukách. Na konci tě čeká její úklavní sokyně, která se těší, až ji zas porazí v soutěži miss pro jejich město!
Movie Dressup
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Obleč si svou ,, pravou blondýnku ,,. Koukni se na množství nlečení jedné bárbínky! To je co. Od šatků přez sukýnky a kalhoty, krásné botky a pejsek, co k ní neodmyslitelě patří:)
Colouring 13
Hry pro dívky - 18x
líbí se ti tento obrázek a ráda bys ho vymalovala? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 25
Hry pro dívky - 9x
Tahle slečna dostala práci v místním lahůdkářství a je velice šťastná. Byl to její sen. A chce zapůsobit na své zákazníky i zjevem. Tak je to na tobě, jak se jí bude prodávat a vařit! Příjemnou zábavu.
Little Black Dress Makeover
Hry pro dívky - 38x
Máte rádi černé oblečení? Dnes jde tato dívka na svatbu své kamarádky a musí se krásně obléknout. Vyčistěte ji pleť a pusťte se poté do oblékání. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Baby Hazel Farm Tour
Hry pro dívky - 29x
Pěkná barevná online hra, kterou si oblíbí zejména dívky a fanoušci farmářských her. V roli dívenky Házel se podíváte jak vypadá všední den na strýcově farmě. Postarejte se o všechna zvířátka a chod farmy.
Barbie Room Dress Up
Hry pro dívky - 5x
Barbie je po celém světě známá panenka, která se ráda obléká do nejrůznějších oblečků a miluje, když může být opravdu stylově upravená. V následující hře jí můžete s jejím cílem trochu pomoci a upravit jí k obrazu svému. K dispozici máte hned několik možností, jakým způsobem Barbie upravit, takže vybírejte pečlivě.
Cutie Makeover 60
Hry pro dívky - 125x
Trošičku námořnice, tahleta slečna:) Má ve svém reperoáru všelijaká námořnická trička, ale i šperky. Líčení můžeš také ovlivnit. pak i barvu očí, účes. Doplňky mezi které patří mimo jiné i tetování :)
Model Dressup 89
Hry pro dívky - 1x
Tato slečna se možná tváří trošku namyšleně, avšak povězme si na rovinu, nemá snad k tomu důvod? Je krásná štíhlá a když nahlédneme do jejího šatníku také musíme uznat, že se nemá za co stydět, tak se dej do oblékání:)
Model Dressup 114
Hry pro dívky - 4x
Tahle sexy slečna má schůzku se svým novým idolem v podobě pikniku na louce. Jak romantické, že?:) tvým úkolem je pomoct jí vytvořit skvělý outfit a nejen to. Hlavní je, aby ladil s účesem a všelijakými doplňky.
Pretty Dressup 8
Hry pro dívky - 10x
tato krásná ELFKA se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Winter wonder
Hry pro dívky - 1x
V zimě je venku na horách opravdu nádherně. Myslíte si, že dokážete vyzdobit zimní krajinu tak, aby vypadala ještě lépe? Na výběr budete mít různé objekty, které budete moci postavit libovolně po krajině.
Hair Dresser 6
Hry pro dívky - 19x
Zahraj si na kadeřnici se vším všudy v této krásné online hře pro dívky. Nejprve vlásky umyj, pak osprchuj. Poté je vysuš fénem. Pak přichází na řadu stříhání. Poté barvení, natáčky žehlička na vlasy a nakonec ozdůbky:)
Cody Dressup 21
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle opravdu hezky nakreslená online hra pri dívky, ve ketré se pořádně vyřádíš. Je určena především pro slečny. CODY není žádná jemná slečinka a obzvlášť ne v módě:) Tak ji hezky obleč, jak se ti bude líbit.
Cold winter
Hry pro dívky - 2x
Tohle děvče si usmyslelo, že chce vypadat jako bohyně. Nebudeme jí v tom bránit ale vybereme pro ni ten nejlepší makeup, stíny a ostatní líčidla. Můžete ji také ověšet různými náhrdelníky a jiným přislušenstvím.